Her er der nogle billeder af de mange dyr som har været en del af min mor og fars liv gennem tiden. Dem skal vi lige mindes.

Rottweileren Bianca. Født 21 august 1992 blev 14 år. Døde 2006 med familien samlet omkring hende. Hun var en fantastisk hund og ven. Nu bor hun i mor og fars hjerter. Bianca flyttede ind oktober 1992. Hun blev hurtigt inviteret i smørhullet hvor hun levede livet lykkeligt. Bianca var altid sammen med min mor og var med alle steder. Hun var med til at bygge det hus jeg bor i nu og hun er kendt og berygtet for hendes gode opdragelse. Bianca har ikke gjort mange fejl i livet og hun mindes hver dag. Min mor var lidt nervøs for at få en ny hund efter Bianca gik bort. Savnet var så enormt stort. Jeg er lykkelig for de besluttede at få mig.

Da Bianca kom til verden havde mor og far to andre katte. Den ene Mon Cheri var en han af racen Perser også var der Mini (Never Minds Hotlips) Hun var også perser og en rigtig champigon. De gik begge bort i 1995 og mor savner dem stadig meget. De blev 13 år.

Galophesten Manomission. Han fik en skade i det største og hårdeste galopløb her i Danmark. Dansk Breeders. Det skete i 2003 og han var den første hest i min familie. Det var forfærdeligt at han skulle væk i en alder af 4 år.

Vores vidunderlige Maine Coon kat Oscar kom til verden den 2 oktober 2001 og flyttede ti uger efter ind i vores hjem sammen med hans tvillinge søster Ofelia.
Oscar blev taget pludseligt fra os onsdag den 5. august 2009 ved et pludseligt alvorligt nyresvigt. Vi tænker på dig Oscar og savner dig helt vildt.
Heldigvis har vi fortsat Ofelia i skrivende stund her oktober 2009.

ÆRE VÆRE DERES MINDE!!!!