Søndag d. 26/10-2014

Jeg sad lige og så hvor lang tid det er siden sidste opdatering her i dagbogen. Hold da op. Tiden går alt for hurtigt.
Siden sidst har vi haft en kæmpe succes med vores nye firma Hooked4pets.dk. En webshop som er for kæledyr og deres ejer. Vi udvikler og fornyer stadig. Det tager rigtig meget tid men det er også vidunderligt med alle de dejlige kunder men får kontakt med.
Mille og Mocca har levet deres luksus liv til deres liv blev skilt her den 22  oktober i år. Før var de uadskillelige og gjorde alt sammen. Når de løb i haven med deres bolde så var det sammen og når vi var på rejser så lå de altid i en bunke på bagsædet. Det liv vi har haft med vores staff piger var unikt. Vi ved godt at rigtig mange ønsker flere staffer sammen men man skal vide at det er på lånt tid. Jeg kender ikke nogen som ikke på et eller andet tidspunkt får en tvist imellem to hunde af samme køn.
Rigtig mange giver udtryk for at det er lykke og idyl men når det så sker vil de heller lade dem forblive i deres konflikt fylde liv i stedet for at finde en løsning som er dem værdige. Vi ejer ikke retten til at være egoister. Vi har dyr for vores egen skyld. Det kan godt være at det er for hundens skyld men går der noget galt så bliver det ikke for hundens skyld mere. Dyr i konflikt har det ikke godt. Er der uro i en flok så trives de ikke. Vores liv er for staffer. Vi elsker den race og forguder deres væsen. Vi elsker dem af hele vores hjerte. Det og alene af den grund opdrætter vi med hjertet. Vi synes de fortjener det bedste liv de kan få.
Siden den 10 september 2011 til nu er der sket så meget. Vi har nydt livet med vores venner og familie. Lavet firma, bygget til på vores hus, haft masser af atleter til konkurrencer, rejst sydpå og besøgt vores staff venner der.
Vi har fået importen af et utrolig godt hunde foder som er skabt af Vicente der ejer Staffgold. Nogle venner vi har det så godt sammen med. Vi er stolte over at lave forretninger med dem og ser frem til endnu mere succes i fremtiden.
Mille forbliver i vores univers. Nu med ny mor. Isabel har åbnet sit hjem og hjerte for vores Mille pige. Vi vil ære Isabel.
Mocca er lige i skrivende stund alene hund på fortet. Hun skal parres til januar og mon ikke en af hvalpe børnene skal bo her.

Lørdag d. 10/9-2011

Det er snart et år siden jeg har fortalt min dagbog her på hjemmesiden om mit liv og færden. 2011 er blevet et godt og skidt år. Julen 2010 var vidunderlig. Vi åd flæskesteg og andet juleguf. Januar skulle så vidne om slankekur og træning.
Vi har været flere gange ude og rejse. Dels for at se på nye hanner til vores parringer og dels for at nyde livet og slappe af. Mor har fået nye arbejdsopgaver og arbejder meget af tiden hjemmefra. Min mormor Sussy bor vi alle sammen med og det er lykken især for mig. Min mormor elsker mig over alt på jorden og hun sidder i timevis og nusser mig. Hun passer mig og Mocca når mor og far er væk fra hjemmet. Det nye hus vi er flyttet ind i er over alt forventning. Vi elsker de 6000 m2 grund og drøner rundt og leger det meste af dagen.
Jeg blev parret i maj måned. En tur på 12 dage sydpå men som desværre endte skidt idet jeg gik tom. Skuffelsen var enorm hos mor, far og mormor.
Min mormor Sussy døde desværre helt uventet den 13. juni 2011 og vores verden stod stille. Meget længe kunne mig og Mocca ikke gå ind i mormors afdeling af huset. Jeg sørgede og tiden efter dødsfaldet blev frygtelig smertefuld. Dagen i dag (10 sep 2011) lider vi alle stadig. Mormor var vores liv og vores dagligdag. Heldigvis fik vi to gode år sammen med mormor i vores fælles bolig. Nu er kun savnet tilbage.
Synd hun ikke fik lov til at opleve mig med hvalpe. Mit B.Kuld nød hun hver dag og havde mange af nattevagterne den gang i 2010
Mocca og jeg stor trives stadig sammen. Vi laver alt sammen og har aldrig nogensinde haft en uoverenskomst. Vi har rigtig mange staffer på besøg og det går rigtig godt. Vores hus og hverdag er staff heaven. smil.
Vi var på en lang og varm ferie her i august måned 11. Der var 38 grader i skyggen og vi to sorte piger blev sat på diæt og kom hjem minus 2 kg og 1½ kg. Nu er vi begge i kanon form og skal være klar til vores hvalpe basser sidst på året.
Juli måned rejste vi alle 4 dage til Spanien. Der hentede vi vores nye stjerne hjem. MONTY drengen. Han skal være avlshan i vores egen kennel og give os nogle nye blodlinjer.
August måned sluttede med at hente Carla hjem. En pige staff som bor hos Jokers far og mor sammen med Joker som hun skal parres med når hun er voksen.
Smukke Emma, som jeg selv har født blev parret med en engelskmand i august måned. Vi håber hun er drægtig og hvis hun er skal hun føde den 27. oktober.
Hvis det hele går som vi drømmer om så er Emmas hvalpe 4 uger gamle når Mocca føder sit kuld hvalpe og Moccas hvalpe flytter så hjemmefra når Mille føder sine hvalpe.
Sikke en vinter og efterår vi har i vente. Men vi er så klar. Julen og nytåret bliver holdt i hvalpekassen. Nok det fedste sted sådan en begivenhed kan holdes.
Pote knus fra Mille... På billedet er det mig og Mocca som kikker på børn der springer i vores pool sydpå. Det har vi stor fornøjelse at følge med i...

Onsdag d. 3/11-2010

Det er godt nok længe siden jeg har skrevet her i min dagbog. Siden sidst har jeg født seks vidunderlige hvalpe basser, opdraget og ammet dem til de var flyvefærdige og sendt dem ud i livet med glæde blandet med sorg. Mine forældre har virkelig hjulpet mig hele vejen. De har udvalgt de seks familier og sikret sig de var de helt rigtige.
Mocca min datter fra marts 2009 har været sammen med mig og mine hvalpe siden de var tre dage gamle. Mocca har sågar forsøgt at tilfuske sig mælk når de små ammede.
Jeg er mest lykkelig når jeg går gravid og når jeg efterfølgende går med mine hvalpe. Der er ingen tvivl om at jeg er i mit rette element med hvalpe.
Vi har været af sted til verdens udstillingen og flyttet i nyt hus lidt længere sydpå. Vi har været tre uger på ferie i Spanien hvor der næsten var 45 grader i skyggen.
Min nye kæreste blev valgt efter mange mange overvejelser og det står nu fast hvem der skal være far til mit næste kuld succes Purestaffs hvalpe.
Mocca er blevet 19 måneder og vi går stadig sammen uden problemer. Vi har aldrig endnu haft en uoverensstemmelse og det er bestemt noget som glæder vores forældre Sanne og Cliff.
Vi spiser mad sammen og deler madskåle. Vi hygger med kødben og ligger i ske i smørhullet hver nat.
Det bliver spændende at se om dette kærligheds forhold kan vare livet ud. Ikke mange spår det er muligt med to staff tæver men vi tror på det.
Vi opdrætter fortsat helt efter vores egen smag og gør fuldstændig som vi vil. Vi rådføre os kun med vores meget tætte venner og viger ikke fra vores anlagte plan for racen.
Kuldet som først ser dagens lys bliver mit til maj måned ca 2011 Derefter kommer Moccas første kuld.
Alle vores hvalpe til begge kuld er afsat. Men da vi ikke ved 100 procent hvor mange der kommer og hvilket køn så mødes vi stadig med familier som ønsker vores opdræt.
Vi er utrolig stolte over den interesse vi har på vores avl og det må jo klart vise at folk tror på os og det vi står for.
Jeg ved hvad jeg skal lave resten af år 2010 - jeg skal nyde livet og holde verdens bedste familie jul. Jeg skal pakke gaver op og spise flæskesteg og gås.
Ingen tvivl mit liv som familiens kæledække er et luksus liv. Mig og Mocca er drøn forkælede. Vi har faktisk udsendt vores ønskeliste i god tid så mon ikke vi får det vi ønsker os...
God vinter og god jul.... Mange pote aftryk fra MILLE hunden...

Lørdag d. 24/4-2010

Kære Dagbog, er det ikke sådan man altid skal starte. Jeg Millehunden går monster gravid for tiden. Min mave er 76 cm i omfang og vægten er over 24 kg. Jeg mangler stadig 11 dage før jeg skal føde. Dyrlægen sagde i torsdags at jeg var meget stor og der nok lå rigtig mange skønne Staff hvalpe i min vom.
Livet er skønt. Dog går det meget langsomt for tiden. Jeg er ret besværet af min gravilitet. Min datter fra A-kuldet som jeg lever sammen med kan simpelthen ikke forstå at jeg ikke gider lege. Hun bider mig i næsen når jeg sover og hugger alle mine kødben. Nogen gange tager hun sku maden ud af munden på mig.
Heldigvis kan vi rigtig godt lide hinanden og hver nat møver vi os sammen i sengen hos far og mor.
Jeg blev parret i marts og min fødsel er sat til femte maj 2010. Jeg håber selv jeg går tiden ud. Det skal helst være som sidste år hvor jeg fødte otte super hvalpe.
Sidste år var et godt år. Året i år bliver dog endnu bedre. Mor er fortsat vild med racen og vil knokle for en forbedring af denne.
Nu er der snart valg igen til DTK Staff gruppen. Vi skal have ny racerepræsentant. Nu skal det klart vise sig om racen består eller går helt i forfald.

Torsdag d. 17/9-2009

En masse er sket siden sidste potetryk her i dagbogen. Vi har været fire uger i Spanien og holdt en verdensklasse sommerferie sammen med staff venner, familie og flere venner. Fire uger i 39 grader i skyggen så er man sku mør. Min elskede datter Mocca og jeg har nydt livet og kommet endnu tættere på hinanden. Jeg er stadig alt for meget mor og lader lille Mocca lave for meget ballade. Hun hugger mine kødben og æder af min mad. Vi har været på besøg hos vores gode venner på Kennel Staffgold i Valencia og har endeligt besluttet hvilken han som skal være far til mit næste kuld. Det var svært idet vi havde mange gode hanner at vælge imellem. Vores bedste staff venner her fra Danmark besøgte os i Spanien og kikkede med på de udvalgte. Valget er dog endeligt truffet af os selv. Vi har lige nu en stor udstilling foran os. Brøndby dobbelt udstilling 19 og 20 september 09. Puha. 3 Purestaff hvalpe lørdag og 4 om søndagen. Det vil sige 50% Purestaffs hvalpe er repræsenteret. Det bliver så spændende at se dem alle og jeg ved nogen af de andre kommer på besøg også. Vores Kennel Purestaffs telt bliver fyldt med glade staff tosser som bare elsker hygge og deres hunde. Vi glæder os.
Så kære dagbog. Jeg kan kun sige en ting mere... Tak for en skøn ferie og nu kommer hverdagen sku tilbage. Jeg ser frem til mødet med min nye elsker Multi Champion York House Marksman fra Valencia. Nu venter vi så bare på løbetiden... smil

Torsdag d. 18/6-2009

I dag står kalenderen på sommer men ud fra mit vindue ved min kurv ser det noget mørkt ud. Tiden siden første marts hvor jeg gav livet til otte nye staffer er sørme gået hurtigt. De er for længe siden alle sammen flyttet hjemme fra og jeg bor nu sammen med en af mine piger som er døbt kalde navnet Mocca. Vi stor trives sammen og har faktisk lige været tre uger i Spanien. Nærmere Alicante. Vi har leget og pjattet hver dag. Vi har også hvilet meget da solen brændte med 35 grader i skyggen næsten alle tre uger. Vores farmor og farfar var med en af ugerne sammen med Pierre og Kristin som er bror til farmand Cliff. Det har været en skøn ferie med masser af afslapning og spændende mad. Vi har været et par hele dage sammen med vores skønne venner fra Kennel Staffgold og Mocca har været sammen med sin far Guns Maker. Vi fik set på en del emner til min næste parring og vi er meget tæt på at kunne afsløre hvem der skal være far til det næste Kennel Purestaffs hvalpe. Dog holder vi det lidt længere for os selv.
Men vi kan helt sikkert meddele at det bliver en sort han. Han er fuldstændig racetypisk og lige som vi kan lide dem. Meget muskuløs og med et utroligt hoved. Det er bredt og alt på ham er perfekt. Lige efter bogen.
Vi glæder os og vi håber Mille igen kan overraske os alle med endnu et super sundt godt kuld.
Den næste tid kommer til at gå med træning og hygge med min datter. Og mon ikke hun skal udstilles en lille smule i den nære fremtid.
Mange knus til jer alle sammen der ude... Vi ses meget snart igen... MILLEHUNDEN

Lørdag d. 28/3-2009

Siden september måned 2008 er der sket en masse i mit liv. Jeg skulle have været i min fjerde løbetid i november men trak den til sidst i december. Mor og far blev nervøse for julen da det jo i vores familie er årets højeste begivenhed. Vi klarede den og rejste første juledag til Spanien hvor jeg blev parret med min udkårende elsker. Jeg klarede min graviditet uden problemer og fødte otte velskabte hvalpe første marts 2009. Mine hvalpe er mit et og alt og jeg glæder mig ikke til de skal flytte hjemmefra den 26. april men jeg ved de skal flytte ind hos nogle helt vidunderlige familier som vil elske og ære dem.
Jeg får dog lov til at beholde en af mine døtre. Hun skal døbes Molly og bliver min nye livsven. Molly skal allerede indvies til livet sydpå i Spanien og første rejse er i maj. Vi skal være væk ret længe og familien kommer på besøg dernede.
Første udstilling for Molly bliver måske til november. Vi må se om hun bliver lige så lækker som mig selv. smil.
Mor arbejder kun hver anden uge i DKK og resten af tiden har hun hjemmearbejde og passer mig. Far og mor er døgnet rundt hjemme de otte uger jeg har mine børn hjemme. Det er skønt at de bliver så forkælet i deres start på deres liv. Så kære dagbog, undskyld jeg ikke har skrevet siden september 08 men nu håber jeg tiden her til marts er klarlagt en smule.
Jeg elsker livet og jeg håber sku jeg får min gode form tilbage. Godt nok hænger mine patter næsten så de rør jorden. ha ha
Det er min elsker på billedet ovenfor.. Han er far til mine skønne børn....

Tirsdag d. 23/9-2008

Jeg er lige vendt hjem efter 21 dage i sydens sol. Ferien blev afsluttet med to internationale udstillinger her i weekenden. Hårlev og Ballerup. Da jeg rejste hjemmefra den 27. august vejede jeg 20,6 kg. Dagen efter min hjemkomst 18 september havde jeg en vægt på 18,45 - Nu skal der så arbejdes for at få det tabte tilbage. Det er helt sikkert muskelmasse da jeg overhoved intet har foretaget mig. Jeg har heller ikke spist så meget. Det var mellem 29 og 38 graders varme i skyggen.
Vi oplevede en hel masse i Spanien. Vi var blandt andet på kennelbesøg hos en af verdens bedste opdrætter. (efter vores mening og andres, smil) De laver racetypiske staffer og gør det med hjertet. De elsker deres dyr og de lever som i paradiset.
Det er blevet besluttet at jeg skal parres første gang til min næste løbetid. Det bliver så spændende.
Mor har gennemgået og bestået DKKs opdrætteruddannelse her i august måned. Kennelnavnet er på plads og alle test er foretaget. Godt vi har en masse staff venner som hjælper os på sidelinjen.
Jeg fyldte to år her den første september det blev selvfølgelig fejret med maner i Spanien også vil jeg love alle vuffer derude at det KAN lade sig gøre at blive tryg og glad for fyrværkeri. Man skal bare dagligt træne så bliver man ok med de høje lyde. I Spanien har de en hel uge hvor de fyre kanonslag af hver time samt fylder himlen med please-go-home-tivoli fyrværkeri. Nu kan jeg sku klare alt.
Jeg skal nok komme med en masse nye ting her i efteråret. Følg med på siden.... Det bliver hot.... vuffe knuz fra Mille !!!

Lørdag d. 26/7-2008

Puha der er sket så meget siden sidst jeg var min dagbog forbi. Hvor skal jeg dog begynde. Den hvalp som mor og far havde bestilt blev desværre ikke til noget i første forsøg. Tæven fødte en hvalp som desværre grundet komplikationer døde ved fødslen. Nu venter vi så igen. Det er fast besluttet at livet her skal tilføjes endnu en Staffordshire Bull Terrier. En han som gerne i fremtiden skal blive far til mine egne hvalpe. Det er vores mission at fremskaffe en meget racetypisk staff. En rigtig flot fyr i vores verden. Der er selvfølgelig mange meninger om hvad en rigtig staff er og hvordan den skal se ud. Vi køber en fuldstændig efter vores egen smag og det må vel være det vigtigste. Heldigvis er vores staff-venner med på råd og vejledning i valget. Hvornår han ankommer er endnu uvist. Men hvis man venter på noget godt kan man ikke vente længe nok. smil.
Jeg har været på to udstillinger. Brøndby og Hårlev. Du kan læse alt om resultatet her på siden under mine udstillinger. Jeg har også fuldført første del af træningsmetoden Pack Bonding hos Sor hundeskole i Sorø. Det var en utrolig lærerig periode og kan varmt anbefales. Vi var 7 staffer og 1 amstaff på holdet. Mor fik ordnet et særhold grundet årstiden. Det skal absolut gentages.
Far har fået nye kamera og han er fuldstændig vild i varmen. I kan alle forvente at siden her bliver tæppebombet med fede billeder i fremtiden. Ellers leves livet med fuld fart på. Kan man andet når man er en rigtig staff pige.. Fremtiden byder vel på endnu flere udfordringer så til vi tales igen... GOD sommer og godt liv.. !!!

Torsdag d. 29/5-2008

Så er der gået 4½ måned siden sidste pote aftryk her i min dagbog. Der er sket så meget at jeg næste ikke ved hvor jeg skal starte. Jeg er endnu ikke gået i min 3 løbetid men det må være lige oppe over. Min søster har for længst været i sin og jeg får at vide at jeg opføre mig som pre løbetid.. smil. Jeg har været i Spanien i april måned. Faktisk 15 dage i total sol. Med på rejsen var gudbørnene Ivar og Danielle samt farmor og farfar. Hanne og Peer, vores venner var også nede i deres hus. Total luksus. Jeg tabte mig næsten 2 kg på rejsen. Hvorfor ved vi ikke. Men jeg tror jeg har været lidt sløj idet jeg var utrolig stille og sov meget efter ankomsten hjemme. Jeg blev dog frisk igen og i dag vejer jeg mere end nogensinde. 20,25 kg. VILDT. Jeg er ikke fed og spiser ikke ret meget mad. Faktisk skal jeg pirres til at spise min mad. Mor laver alt muligt lækkert med min tørfoder og det gør at den knibes ned. Jeg er rigtig meget med på arbejde i Dansk Kennel Klub og det elsker jeg. Jeg troner i vindues karmen og tror alle der kommer er gæster til mit kontor. Mor og far forkæler mig overdrevet og jeg ved de elsker mig over alt på jorden. Dog synes de at jeg er for ensom. Ingen gider nemlig lege med mig. Ikke fordi jeg er en farlig hund men der er bare ikke så mange hunde i nærheden. Jeg drømmer om en fast legekammerat. Hmm han må være der ude. Mor og far går med tanken om at købe en lille bror til mig. Det lyder rigtig spændende. Tror de pønser på at få en stjerne fra Spanien, England eller Sverige. Dog lever jeg lykkeligt med mine misser. De ligger hver nat og putter med mig. Oscar sætter mig på plads når jeg tror jeg er dronningen i huset. smil. Ofelia er den blide og finder sig i lidt for meget fra min side. Jeg har været til mentalbeskrivelse og det var super sjovt. Kan varmt anbefales. Det viste klart og tydeligt at mor og far ikke viste noget om hvordan jeg ville reagere på de forskellige elementer. De troede jeg ville drøne til Roskilde ved de fire skud men det betyd da intet for seje mig. Læs om min test under menufeltet Mentaltest.
Jeg skal snart til udstilling igen. Det bliver Brøndby og Hårlev næste gang. Far tror ikke jeg kan gå pænt men så er det vel op til ham at træne mig. eller??
Til alle jer der ude..... RIGTIG skøn sommer. Husk at nyde livet. Det er vel det vores eneste mission her i livet er...
STAFF-POTE-KNUZ fra Mille hunden...!!!

Søndag d. 13/1-2008

Så blev vi færdige med 2007. Året sluttede med julen med familien og nytåret med vennerne. Jeg fik en masse dejlige gaver til jul og det bedste var jo at jeg var med til at fejre alt det dejlige mamse alle dagene. Første juledag var vi hos vores venner Peer og Hanne. Det var så godt. Anden juledag måtte jeg blive alene hjemme idet der var jule tam tam hos Svigermor. Hun er ikke altid glad for at have mig med. Hun tror nok jeg æder hendes julepynt. Den tetis er jeg dog slut med. Nytåret blev hjemme hos os med de bedste venner på besøg. Også søde Emma kom med. Hun var rigtig sjov at lege med. Alle sov natten over og jeg må indrømme at jeg blev i soveværelset mens der blev skudt af. Jeg er dog ok med fyrværkeriet nu men jeg gider ikke gå med udenfor. Efter rigtig mange timer på træningspladsen i Karise synes jeg selv at jeg er blevet utrolig dygtig til diverse kunster. Jeg kan vinke og spille død ved skud. ha ha.
Vi rejste til Spanien den 3. januar. Mig igen ned i lastrummet. Denne gang afprøvede mor og far en tablet som skulle berolige mig lidt. Ikke fordi jeg har vist angst for at flyve men for at turen skulle blive endnu mere smertefri. Jeg har haft 12 dage i syden. Tilbragt rigtig mange timer på siden i solen. 22 grader i skyggen og 39 i solen. Det har været skønt. Da transportkassen kom frem i dag var jeg alligevel super glad for at vide at vi skulle hjem. Jeg har sku savnet Oscar og Ofelia. Gensynet var stort kan i tro. Alle ved jo at jeg er syg med vand. Bare jeg lugter det så skriger jeg helt vildt. Min mor har vist optaget det på hendes mobil. Tror det lyder lidt vildt for de griner alle sammen når hun afspiller det.
Håber alle jer der ude kom godt ind i 2008. Til sidst på året må vi jo se om det blev et bedre år end det vi lige har forladt. Mange pote knuz fra MILLE. !!!

Tirsdag d. 20/11-2007

Der var en gang hvor jeg var lille nuttet og sød. Det er efterhånden 14½ måned siden. Nu er jeg stor flot og dronningen i min by. smil. Efter at have deltaget i de to udstillinger i henholdvis Herning og Sunds har jeg haft verdens ledeste omgang Kennelhoste. To af mine søskende har også lidt. Sikke noget øv at få med hjem fra udstilling. Tænk at folk vil bringe en syg hund til en udstilling og udsætte så mange individer for smitte. Snøft siger jeg bare. Jeg er fortsat ikke kommet i løbetid nummer 2. Jeg tror sku jeg napper løbetiden til min fede ferie i januar. Så har mor og far noget at bruge ferien til. Jeg er startet i Karise til træning. Det er total i orden. Har luret at jeg skal lære noget og arbejde tæt med min mor. Jeg er blevet endnu mere forkælet og sidder nu på skødet og ligger i ske. Jeg er blevet mere rolig og jeg lider kun periodisk af DAMP. Jeg er en aktiv hund det er helt sikkert og jeg sover max til kl. 7.. Mor har fået nyt arbejde. Hun er ansat i Dansk Kennel Klub. Ud over det knokler hun fortsat i hendes eget firma som Coach og slankerådgiver. Hun plejer også demente på to plejeafdelingen i kommunen. Jeg skal grundet alt det være mere alene hjemme. Jeg klare det helt fint. Har jo Oscar og Ofelia som selskab. Jeg må nok se i øjnene at jeg er ved at blive voksen med de ansvar der følger med. smil.
Mor og far skal til julefrokost på lørdag. Jeg får mormor til barnepige. Hende skal jeg nok få kørt ned. smil.
Julen glæder jeg mig til. Vi skal hygge med familien. Den 3 januar rejser vi til Spanien. Sådan!!! Jeg glæder mig for vildt til mine julegaver. Knuz og pote snøft fra MILLE pigen...

Mandag d. 5/11-2007

November måned står klar og de første fem dage er allerede gået. Jeg har oplevet en masse siden sidste indslag her i min dagbog. Jeg har som jeg plejer leget rigtig meget med min søster Foxy. Vi er stadig de bedste venner. Vi elsker specielt skoven hvor vi også springer i åen efter pinde. Vi har aldrig haft et rigtigt skænderi og slet ikke som tiden er gået. Vi kan også sagtens spise sammen. Foxy er bare så dejlig at være sammen med. Vi har været til klikker træning hos Kenneth og Alissa. Det var super godt. Kan varmt anbefales. Jeg har endnu ikke fået min anden løbetid. Men jeg er en rigtig teenanger. Jeg hører ikke så godt for tiden. Mor er godt træt af det så nu skal jeg starte i Karise til 10 gange lydighedstræning fra den 18 november. Jeg skal også finde et sted til ringtræning. Det går nemlig heller ikke for godt med at gå til udstillinger mere. Jeg har været i Herning og Sunds uden held. Læs mere om det her på hjemmesiden. Jeg er blevet en rigtig kælepot. Det bedste er at ligge ovenpå far eller mor i bilen. Jeg elsker at sidde på skødet og mine katte er mine sovedyr. Jeg cykler flere gange om ugen. Det er jeg helt vild med. Min krop forandre sig rigtig meget det samme gør min personlighed. Som du også kan se har jeg været til fotograf. Hvis du også vil have taget nogle gode billeder så send mig en mail så skal jeg se om det kan arrangeres. Smil.
Nu er der kun 49 dage til juleaften...Mange knuz MILLE !!!

Søndag d. 23/9-2007

September måned har for mig været fyldt med oplevelser og overraskelser. De første 6 dage af måneden var jeg jo i Spanien. Der var op til 39 grader i skyggen. Så kom jeg hjem og turen hjem gik rigtig godt. Hjemme var det 12 grader. Puha det var jo koldt. Jeg skulle hurtig i form så der blev cyklet hver dag og turene blev længere. Mens jeg har været sydpå har jeg spist et tørfoder. Royal Canin den som hedder Bulldog. Den kan jeg faktisk godt lide og mor skal så ikke smide 500-600 gram kød ud hver dag. Jeg har haft det meget svært med mit BARF liv en periode og mor har besluttet at jeg skal leve med tørfoder stående hele dagen. Hver aften laver hun så lækkert mad til mig med ris, grønsager, omega olie og kød. Det er klart meningen at jeg skal tilbage på BARF senere på året.
September måned blev også en måned med udstilling. Vi ville have slettet mig fra Dansk Kennel Klubs store udstilling i Brøndby. Men Bettina (min opdrætter) fik os overtalt til at deltage. Det var vist godt for jeg fik fine resultater. Far og mor var så stolte af mig. Tak til Bettina.
Denne weekend har jeg været 3 dage i Herning. Mor og far havde 8 atleter der skulle stille op til Danmarks Mesterskaberne i Body Building og Fitness. Vi boede alle på en kæmpe bondegård og det var rigtig hyggeligt. Mens de to Body Buildere var til mesterskab kørte mor, far og jeg ud og besøgte min opdrætter Bettina. Asta min mor var super smuk. Min søster Jenna llignede mig rigtig meget. Min onkel Felix var nok den fedeste at møde. Han har passet mig som lille. Der er herlige billeder hvor jeg løber og leget med Felix. Tror han blev lidt forelsket i mig. Smil.
Denne måned slutter med Klikker træning en hel dag hos Angelicstaff. Det bliver spændende og garanteret lærerigt.
Mange knuz fra mig MILLE......

Fredag d. 7/9-2007

Nå, jeg har jo været på ferie. Jeg rejste den 21. august med Sterling til Spanien. Det var en knap så god tur. Jeg får åbenbart lidt nerver på i flyet så jeg har tynd mave når jeg lander. Ikke noget med at være hysterisk men noget ved det hele bryder jeg mig ikke om. Jeg får Zoolach også er jeg ok igen. Denne gang skulle dog blive en anderledes ferie. Det var hammer varmt, nogle dage 38 grader i skyggen men jeg fik "født" mig et par pivedyr. Særligt min "søn" Peter, et knudetov blev mit bedste "barn". I hvert fald skulle de ammes og passes. Puha. Så den stod på børneopdragelse og pasning de første 10 dage af ferien. Jeg havde bare ikke lyst til andet end at ligge i sengen eller min donut kurv og bare kikke bedrøvet ud på far og mor. Det er hårdt at være "mor" til en flok tøjdyr/legeting. Da jeg endelig var blevet klar til at lade dem "gå" lidt rundt så skete det som altid sker i Spanien. FEST.. Gade/by fest. Og det skal fejres med fyrværkeri døgnet rundt. Ikke bare små sørgelige raketter men total KANON slag og det vildeste Tivoli gear. Sidste gang jeg var i Spanien blev jeg virkelig bange for fyrværkeri og knald. Det var ikke anderledes denne gang. Jeg gemte mig under min mor eller lå og rystede på toilettet. Den første aften troede min mor jeg ville gå i chock. De spillede musik for mig og forsøgte at lege med mig. Men fyrværkeri skræk kan afhjælpes. Man skal bare have det dagligt i rigtig mange dage. De første dage startede de klokken 8 hver morgen. Jeg fik derfor min morgen tur halv otte. Så kom jeg ind før de allerstørste knald. På min fødselsdag den 1. september 07 holdt mor og far den vildeste fest for mig. Der kom 12 gæster og maden var lige mig: Grill fra vores Weber. Den dag blev der også festet i byen. Da alle jo var på solterrassen på første salen så måtte jeg jo overtale mig selv til at gå der op. Der så jeg fyrværkeriet for første gang uden at gå i panik eller løbe væk i skræk. Alle legede med mig og jeg glemte faktisk at være angst i samme grad som før. De sidste dage sad eller lå jeg i sofaen og løftede bare hovedet en gang imellem mens der blev fyret af for vildt. Jeg tror faktisk nu at jeg kan opleve fyrværkeri og andre knald som en fornuftig cool staff... smil.
Jeg fik tonsvis af gaver på min fødselsdag og lagkage med 1 lys i. Jeg pakkede op og det var verdensklasse det hele. Tak til mine gæster.
Ud over min falske mor tid, min fyrværkeri angst som blev kureret så havde jeg den skønneste tur sydpå. Dog vil jeg sige at 38 grader er for varmt. Godt havet er køligt og vi har aircon i alle rum samt kolde sten på gulvet.
Jeg kom hjem til mine to savnede og elskede katte Oscar og Ofelia. Det var lykken. Tror faktisk også de blev lidt glade over at se mig igen. Vi har i hvert fald ligget i ske siden.
Jeg savnede min søster Foxy på rejsen. Håber hun kommer med til Spanien næste år. Det kunne være helt vidunderligt. En stor hilsen til mine læsere samt til mine 6 søskende som jo også blev et år den første september 2007.... POTEDASK Mille pigen....

Søndag d. 29/7-2007

Der er gået lidt over en måned. Jeg har fået patter. smil. Jeg tror vist jeg er blevet gravid. Der var godt nok mange hanhunde som blev hotte i min løbetid men jeg mindes ikke jeg har været for tæt med nogen af dem. Jeg mener selv jeg snart skal føde. Jeg putter i min kurv og brysterne er tunge. Jeg har ingen lyst til mad. Overhoved ikke. Min mor er begyndt at sætte FROMM tørfoder frem for en sikkerhedsskyld. Det spiser jeg et par nipper af en gang imellem. Ellers duer intet. Mor og far håber snart jeg får min mad lyst tilbage. Ellers er der ikke sket så meget. Jeg svømmer, dykker og laver udspring i havet og diverse søer som altid. Jeg frygter intet. Jeg har lært en masse nye triks og jeg er total forelsket i mine to katte. Hver nat ligger jeg i ske med dem på skift. Første del af natten med Oscar så går han og Ofelia kommer ind til mig. De spinder og jeg slikker dem. De er mine sjæle venner. Jeg bliver om to dage 11 måneder. Tiden går alt for hurtigt. Jeg er helt ude af mine bure. I bilen står mit bur helt uden låge og jeg kan bare gå ind og ud som det passer mig. I huset er buret blevet sat på loftet. Jeg har ALDRIG ødelagt noget som helst og jeg gør som jeg får besked på. Det eneste som kan ændre på det er når vi møder harer på vores gå ture. Dem må jeg bare jagte. Ellers enes jeg fint med min mors pindsvin i haven. Når hannerne slogs så bliver jeg lidt tændt og ville gerne være med. Min mor har haft fødselsdag i denne måned. Hun holdt en super fest for hendes bedste venner. Det var cool.
Min farfar havde førselsdag i lørdags. Det skal vist fejret i næste måned. Nok en aften hvor jeg skal være alene hjemme.
Mor og far er startet til spansk undervisning. De brokker sig over det er så svært. Jeg tror de drømmer om at flytte til Spanien i fremtiden. Håber der er længe til den store ændring.
August byder på luksus ferie i 16 dage. September måned er udstilling målet. Jeg håber de kan li mig og giver mig fine udtalelser. Jeg er i hvert fald klar til at charme mig ind på dem alle.
Rigtig herlig august måned. Vi må jo alle håbe at vejret bliver en del bedre end det har været i juli måned. POTE KNUZ MILLE !!

Fredag d. 22/6-2007

Et eller andet sted så er jeg jo bare for lækker. smil. I hvert fald er jeg blevet en rigtig dame nu. Min første løbetid blev overstået og efter den er min hormone faldet på plads. Jeg er blevet utrolig kærlig og mor syg. Hvor mor færdes er jeg. Mor kalder mig hendes skygge. Jeg stor trives og jeg får lov til at lege hver dag. Jeg er aldrig alene hjemme og jeg elsker mine katte. Det eneste jeg ved min mor glæder sig til er et hold for lydighedstræning. Jeg kan alt og kommer også når de kalder men for hyggens skyld og samværet vil mor så gerne gå til træning med mig. Det er snart juli og snart skal jeg på ferie igen. Planer om nye udstillinger ligger også forude. Jeg tror året bliver meget begivenhedsrigt.
Far er startet til Aikido. Øj hvor er han øm når han kommer hjem. Mor skal vaske hans gi helt specielt også skal den hænge til tørre. Den må ikke komme i tumbleren. At hun gider. smil. Jeg spiser stadig mit rå kød og ben. Mor har prøvet forskellige ting i maden den sidste tid. Jeg hader bare hvidløg men elsker æbler. Jeg er lidt underlig men selvfølgelig på en helt unik måde. Skriv en hilsen i min gæstebog og nyd livet. POTE-KNUZZER herfra!!

Onsdag d. 6/6-2007

Så er jeg blevet 9 måneder. Jeg har oplevet en masse siden jeg var forbi her i dagbogen sidst. Ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Jeg leger stadig meget ofte med min søster. Vi er i skoven ved Lellinge eller stranden ved havnen. Vi elsker hinanden og nyder at løbe, bade og lege. Jeg er også total vild med mine katte. Oscar ligger ved mig i sengen hver nat og han er en rigtig puttegøj. Han tager ofte mus med hjem i haven som vi alle tre jagter for vildt. En dag fanger jeg sku en mus. Det er jeg næsten sikker på. Mor er ikke vild med vores nye leg. Det med ikke at gå i blomster bedene bliver ikke helt overholdt når vi jagter vilde markmus. Jeg har fået min første løbetid. AD. Mine hormoner farer rundt i kroppen og blodet drøner ud af enden. Jeg må kun være i huset og sengen når jeg har mine bukser på. Det forstår jeg fuldt ud og står pænt i døren og venter. Jeg tager dem ikke af og ved godt de skal af inden jeg går i haven. Jeg er blevet meget kælen og morsyg. Jeg spiser stadig BARF og det trives jeg fortræffeligt med. Dog kan jeg under ingen omstændigheder lide Okse Kallun mere. AD og FØJ. Jeg er vild med alt det andet også rå fisk passer mig fint. Okse ribben er bare sagen. Min mor sætter en stor ære i at variere maden hver dag og der kommer alle muligt tilskud i hver aften. Jeg har været på ferie sydpå. Det var ikke så fed en tur ned. Sterling satte mit bur på kuffert transport vognen og jeg stod der i solen. Mor har filmet det hele og sender Sterling en klage. Sådan skal man ikke behandle Mille pigen. Ej heller andre vuffer. Så Sterling! en klage er på vej.
To varme uger i 35 graders sol i skyggen sydpå. Puha. Men det var alligevel en vuffer ferie. Jeg badede og dykkede i middelhavet i rigtig store bølger. Det var cool. Det var ikke svært at spise BARF på ferien. Der findes jo kød, grønsager og frugt over alt på jorden.
Jeg skal på min første udstilling på lørdag på Fyn. Det er et Staff træf og jeg glæder mig helt vildt. Mor og far har handlet stole, pavilion, minkolie, øl, mad og alt muligt andet.
Jeg håber alle kan lide mig. Jeg har hørt rygter om at jeg skal i bad på fredag.. FØJ. Og jeg skal møde alle mine søskende dog ikke Emma. Hun kommer desværre ikke.
Nå kære dagbog. Det var vist rigeligt for denne gang. Hold hovedet højt der ude. Vi er ægte muskelhunde og vi er kommet for at blive... Verdens bedste hund er en Staff.... KNUZ

Fredag d. 20/4-2007

I dag fredag bliver jeg 33 uger gammel. Det er lidt mere end 7½ måned. Tiden går godt nok stærkt. Jeg har været til dyrlægen i dag. Det var som mor sagde en forvridning eller overanstrengelse. Jeg er jo total frygtløs og hopper ud fra højder og prøver alt. Intet er for farligt for mig. Når man så også vokser kan det gå galt og jeg har forstrukket en sene eller vredet i mit højre bagben. Jeg halter når jeg har ligget ned i korte perioder. Ikke efter en nat. Hvis jeg løber så halter jeg bagefter. Mærkeligt. Nu har jeg fået en sprøjte og skal have tabletter til søndag. Jeg må kun være i snor og ikke gå fri. Korte ture og skal holdes i ro. Det bliver et total chok for mor og far. Jeg bliver rastløs og mærkelig. Dyrlægen sagde også at jeg ikke er tær på løbetiden. Underligt nok. Foxy er total i løbetid. Men jeg er åbenbart noget for mig selv. Jeg vejer 16,6 kg i dag og jeg er sund og fit. Dyrlægen gav mig top point. Hun var rystet over mig gode sind. Alle i klinikken fik kys og kærlighed. Jeg er blevet en rigtig vidunderlig vovse. Jeg vil ønske jer alle en god week end.
KNUZ fra MILLE pigen.

Torsdag d. 19/4-2007

ØV og atter øv. Jeg har nu haft problemer med mit højre bagben for mange dage til min mor vil lade mig slippe for dyrlægen. I morgen fredag skal jeg til undersøgelse. Jeg halter når jeg er kold på mit højre bagben. Mor tror jeg har forvredet det. Jeg er jo lidt vild og mega sej så jeg tør alt. Jeg bestiger høje træstammer og hopper gerne fra højder som giver kuldegysninger hos de to gamle. Jeg er uden nogen former for frygt og tror bestemt verden er til for min skyld. Jeg spurter gennem høje bølger og jeg tror jeg kan flyve. Hver gang jeg har ligget og sovet så kan jeg næste ikke gå. Der er ikke noget efter natten men efter de korte hvile pauser så er den gal. Mor ville ikke mere og ringede til dyrlægen. Nu håber vi alle her i familien at det ikke er noget alvorligt. De sidste to dage har jeg ikke måtte lege med min søster Foxy og det har godt nok været hårdt. Men de ved det godt for jeg har hylet og pevet ret kraftigt. Foxy er det bedste i verden, selvfølgelig efter mor, far, Oscar og Ofelia. smil. !!!
Jeg vender tilbage med diagnosen i morgen. VUF så længe !! MILLE

Fredag d. 13/4-2007

Fredag den 13.. Hmm. Mange siger det er en uhyggelig dag men jeg synes det er en skøn dag. I dag bliver jeg 32 uger gammel og jeg har spist råt kød i 14 dage. Jeg har fulgt en nøje planlagt kostplan og det hele gik fint den første tid. Så skete det at jeg fik total tynd mave. Det stod på rigtig længe og vi måtte til sidst til dyrlægen. Jeg fik Zoolac to gange 2ml og alt er nu normalt. Ingen ved hvorfor det skete. Der har været rigtig mange måske-forklaringer i stilling. Foderskift, virus, forstoppelse, for meget mad og bla bla. Ingen logisk forklaring. Min søster Foxy har ikke haft problemer før i går. Der blev hun ramt at samme plask mås som jeg. Vi tror vi har fået et eller andet som først har ramt mig og Foxy har så fået det nu. Jeg er i hvert fald total ovenpå nu og har lagt vægt på igen. Jeg synes selv alle mine "skavanker" er væk så jeg kan kun sige at livet med råt kød er at foretrække. Min pels er skinnende og blød. Jeg har fuldstændig hvide tænder. Ingen lugt overhoved også har jeg fået en energi ud over det sædvanlige. Jeg er blevet kælen og glad på en anden måde. Det kan sagtens være dette var sket på tørfoder hvis dette var blevet fortsat men jeg tror det ikke. Mor er helt vild med at lave min mad klar. Der er nu begyndt at komme grønmix i. (blendede grønsager/frugt) og jeg får Omega olie. Hun går op i det med liv og sjæl. Super skønt og spændende at få sin mad. PS: er sku ikke vild med hestekød. AD
Nå til alle jer der ude. Den danske sommer er på vej og man bliver i godt humør. Jeg vil ønske jer alle en skøn fredag den 13.
POTE knuz fra MILLE !!!

Fredag d. 30/3-2007

I dag fredag er jeg 7 måneder gammel. Fra i dag er jeg en BARF hund. Hmmm... Mor har længe været træt at mine spisevaner eller mangel på samme. Jeg er ikke glad for tørfoder mere. Jeg spiser det bare ikke. Jeg kan gå i flere dage også bløder min mor op og laver mad til mig. Jeg får så kød, ris, grønsager og olier. Stadig synes mor ikke det er godt nok så hun har virkelig undersøgt alt og faldt pladask over princippet BARF. Det er tilbage til naturen. Spise som vores forfædre. RÅT KØD. Lyder lækkert ikke? Jeg har været hos en specialist i dag og han kom med en skræmmende diagnose. Jeg optager dårligt forarbejdet mad samt tørfoder. Jeg er underernæret. Svagt allergisk reaktion i forpoterne. Kedelig luft fra mine øre. Let svejende ryg. Hænger i poterne. Optager ikke forarbejdede proteiner. Pelsen er tør og kedelig. Tåler ikke hvede, ris og brød samt manglende runde muskler på bagparten.
HOLD DA OP mand.. Jeg fik jo total chock. Jeg som gik rundt og mente jeg var verdens sundeste smukkeste STAFF i verden her. PS: det er jeg vel stadig, bare ikke optimal.. smil
Nå nu skal jeg så på faste 24 timer også skal jeg i gang med mit nye BARF liv. Jeg skal være en ægte natur vovse. Mor og far har fyldt fryseren med råt kød og er klar med rå ben og lever godbidder. Mor blev sku ærgelig over det som skulle smides ud. Der er 25 kg Fromm tørfoder, 5 kg Olivers samt tonsvis af gnaveben og godbidder. Hmm... Har hørt tørfodret skal gives til havens pindsvin over denne sommer.
Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg skal til ny konsultation om 4 uger og der får vi jo at se om det hele har nyttet noget. Nu skal jeg sku være en muskuløs sund Mille pige.
Hvis du vil vide noget om mit foder så skriv til mig under kontakt.
Mange KNUZ og tillykke til mig selv med min 7 måneders fødselsdag.....

Torsdag d. 15/3-2007

Så siger man foråret er kommet. Jeg har været i Spanien hele uge 10 og nydt 25 grader i skyggen og langt over 35 i solen. Jeg har nydt min ferie og bare slappet af. Jeg er ikke helt vild med at komme i min fly kasse men det går. Mor havde lagt termometer i kassen for at efterforske hvilke grader jeg blev udsat for og den viste 25 grader ved ankomsten. Jeg er total vild med min sol terrasse på 70 m2 og jeg er blevet en konge til at bestige trapper. Faktisk så løber jeg op af dem nu. For 2 måneder siden skulle jeg bæres. Jeg tabte et helt kg i Spanien. Nok fordi jeg bare slappede af og ikke legede hver dag med min søster Foxy som jeg plejer. Jeg var total lykkelig da jeg mandag efter ferien mødte hende igen på stranden. Der fik vi leget i flere timer og det var bare lykken. Jeg er holdt op med at nappe og jeg kan komme hver gang der bliver kaldt. Faktisk synes mor og far jeg er helt unik. Jeg er stadig total vild med mine katte. Ofelia er ikke så god til at sige fra så hun får nogle ture en gang imellem. Mor bliver fuldstændig rasende når jeg lægger mig ovenpå hende. Oscar tillader absolut ikke sådanne overfald. smil. Der er det mig som er den lille. Jeg er blevet en vandhund uden mage. Jeg er ikke til at stoppe igen. Når jeg så kommer hjem går jeg kold og sover mange timer. Jeg har erfaret at jeg er den største i kuldet og det er uden at være tyk. Jeg håber ikke at jeg bliver for stor til sidst. De næste uger skal jeg træne ringtræning, lege med min søster og møde andre vuffer. Jeg skal opleve og lære. Jeg er en heldig Mille pige for jeg har min far, min mor, mine misser og et total cool liv. Knus fra mig....

Fredag d. 23/2-2007

Kære Dagbog, Jeg er ung og følsom for tiden. De gamle forstår mig ikke helt. Jeg laver lidt ungdomsstreger og har vist alt for mange hormoner i kroppen. Jeg skal prøve nogle ting af og forsøger at bestemme lidt. Jeg bliver 25 uger i dag og jeg tror alle håber denne tid snart er overstået. Jeg leger stadig næsten hver dag med min søster og det er bare det bedste i verden. Vi drøner rundt i skov og på strand. I går var vi på stranden og lege med sne. Vi ligner gazeller når vi springer rundt. Jeg elsker også mine katte. Som du kan se under mine foto så putter jeg ofte med dem. Især Oscar. Han er puttemis nummer et lige nu. Før var det Ofelia. Jeg er begyndt til ringtræning. Noget mærkeligt noget hvor jeg skal gå pænt ved siden og jeg må ikke snuse eller hilse på alle de andre hunde. Det er vist noget jeg fremover skal hver mandag. Jeg regner med at deltage i udstilling til april. 3 af mine søstre har allerede været udstillet. Alle har fået top placeringer. Jeg er så stolt over dem alle. Jenna, Mira i Norge og Emma. Jeg og Foxy tager sammen af sted til april regner jeg med. Jeg er ikke glad for at gøre noget uden min søster Foxy. SMIL
Mange pote knuz fra MILLE.....!!!!

Mandag d. 29/1-2007

Vi har fået en ny legekammerat. Emmelie hedder hun. Hun er også en rigtig Staff. Hendes far er Felix. Felix bor hos Bettina og er onkel til mig. Det var Felix vi voksede op hos. Vores mor Asta overlod opgaven med os 7 banditter til Felix. Emmelie er super sød. Hun er 3 uger yngre end jeg og Foxy. Vi kommer i skoven eller stranden næsten hver anden dag. Emmelie har været med en gang. Det bedste jeg ved er Foxy. Vi leger så godt sammen. Vi får gået nogle lange ture sammen. Vores forældre er også med. Det er super skønt. Se nye billeder i mit fotoalbum.
Jeg har tabt næsten alle mine tænder. Jeg mangler de to nederste hjørnetænder i undermunden. Ellers er alt skiftet. Jeg har været meget sløj over det og har tabt mig. 
Jeg har været til træning en gang i Rottweiler Klubben. Men mor har trænet rigtig meget med mig. Jeg har lært at dække og give high five. Det er super sjovt. Jeg nyder livet og jeg glæder mig til min næste tur til Spanien. Det bliver i marts. Jeg skriver snart igen. Knuz fra Mille !!

Torsdag d. 18/1-2007

I morgen bliver jeg 20 uger gammel. Jeg har skiftet alle mine fortænder og i går smed jeg de to øverste hjørnetænder. Den ene måtte far dog trække ud, den sad helt tosset. Jeg var til hvalpetræning i går. Total mudder oplevelse. Jeg var meget ved siden af mig selv og ville ikke høre mor kalde. Jeg havde ondt og ikke spist nogle dage. På grund af mine tænder. Da vi kom hjem kunne ingen kende os. Mor smed al tøjet i vores bryggers og vi røg begge i bad. Jeg blev vasket 3 gange med shampoo før jeg var sort og fin igen. Føj en masse mudder og vand. Men det var sjovt. Vi var 4 friske hvalpe. Min søster FOXY var der også. Hende var jeg mest glad for at se og lege med. Hende har jeg savnet for vildt på min tur til Spanien. I uge 2 var jeg i Spanien for første gang. Det hele gik super godt og jeg klarede alt som en rigtig super sej STAFF pige. Mor og far var mildest talt overrasket over alt det jeg tog i stiv arm. Jeg har været alene hjemme. Siddet i en bil uden bur. Blevet båret op og ned af trapper. Drukket spansk vand. adddd. Og besøgt en masse nye stedet og mennesker. Jeg er blevet klar over hvor meget mine forældre elsker mig og jeg synes bestemt jeg gerne vil føje dem. Jeg ligger hver nat under dynen hos mor. Ofelia og Oscar er i benenden. Vi elsker at ligge sammen alle 5. smil. Der blev købt nye senge i Spanien så jeg ikke skal miste mit smørhul når vi er der. Næste rejse er til marts. Det glæder jeg mig til. I morgen skal jeg vejes og jeg skal i Dyrehaven og lege. Måske en hygge tur på stranden med min søster hvis hun har tid. VOV fra MILLE!!!!

Søndag d. 7/1-2007

Så blev julen og nytåret overstået. Julen gik fint. Se mine billeder. Men nytåret. Hm. Der var jeg en Maude. (fra Matador, red) Jeg gik simpelhen i seng. Der var for meget knald i luften. Jeg var lige ude og titte lidt gennem vinduet i bryggers døren. Det var så nok. I seng. Jeg havde også spist masser af oksefilet så en god lur var ikke at foragte. Her i januar har jeg været mange ting igennem. Jeg kommer ofte på stranden og vi mødes med min søster FOXY der. Det er vildt fedt. Hun har lært mig et sniger triks. Hun er bare for sjov. Hvis jeg har legetøjet så lægger hun sig "død" og det må undersøges. Så smider jeg legetøjet for at se hvorfor hun ligger der og lurer også tager hun legetøjet. Men nu har jeg lært hendes fidus og gør det samme med hende. Vi leger så godt sammen og skal også gå til træning sammen her i januar. Det bliver bare så godt. Jeg skal rejse til Spanien på tirsdag. Mor er så nervøs. Hun har ringet til Sterling og udspurgt dem om alt. Hun kommer nok til at sidde der i flyet med en flyversjus for at klare presset over jeg ligger i lastrummet og sover. Forhåbentligt. Jeg skal nok tage masser af billeder og fortælle hvordan turen er gået. God uge 2... VUF knus MILLE

Mandag d. 21/12-2006

I morgen fredag bliver jeg 16 uger gammel. Jeg er blevet en klog og rolig vovse. Jeg synes selv jeg er dygtig og jeg glæder mig til julen. Først skulle jeg passes men nu skal jeg med. JUBI. Der er også købt en masse gaver til mig (har luret i gavepakkerne, nogle dufter af gnaveben;o)) Vi skal til stor juletræsfest hos svorger Pierre og Kristin i Gershøj. Vi skal spise gås og flæskesteg. Jeg håber ikke jeg får ødelagt noget. Mor tager mit bur med som jeg kan hvile i når det hele bliver for meget. Jeg har været meget på stranden og nu kan jeg komme hver gang der bliver kaldt. Før havde jeg lidt problemer hvis der var andre hunde eller mennesker jeg skulle hilse på. Nu synes jeg mors godbidder, ros og kærlighed er bedre. Vi leger med bold og graver i sandet. Jeg kommer med altid med min mor. Hun elsker mig helt vildt og viser mig stolt frem. Jeg har ikke tabt nogle tænder endnu men det kommer vel snart. Har hørt min søster i Norge har tabt hendes den første. Nytåret skal jeg holde hjemme sammen med et par gode venner. Far skal på arbejde første januar så han er mister kedelig. Men så har jeg en at putte tidligt med. Oscar er blevet min bedste ven. Han vil ligge hos mig hver nat og det er faktisk hyggeligt. Jeg jagter stadig dem begge og heldigvis har jeg ikke fået stryg af dem endnu. Jeg hader at få klippen negle ellers er livet en dans på roser. Glædelig jul fra MILLE!!!!!

Mandag d. 4/12-2006

PUHA en våd og kedelig mandag. Siden i torsdags har jeg oplevet en masse. Fredag grillede farmand en stor steg på sin Weber. Den smagte vidunderligt. Jeg fik det jeg kunne spise efter at have spist godt med tørfoder. Sådan er reglerne. smil.
Lørdag skulle jeg være alene hjemme for anden gang over længere tid. Fra klokken halv fem til klokken 2 om natten. Jeg sad pænt i buret og ventede. Det hjalp at der var radio på hele aftenen og mine misser lå i tårnet over mig og snorkede om kap med mig. Jeg havde ikke lavet nogen ulykker så alle var jo glade. Søndag sov vi længe. Jeg i smørhullet uden bur. Så skulle de have masser af luft så vi tog i Trylleskoven og på stranden. Der fandt jeg en 4 årig Westi og lege med. Hun var godt nok hurtig. Søndag aften fik jeg mit første varme bad med shampoo og balsam. Jeg dufter som en prinsesse og min pels er blød som vat. Det var dejligt at bade. Jeg er blevet meget langbenet og jeg vokser stadig helt vildt. Jeg laver ingen ulykker men jeg vil lege i mine vågne timer. Rigtig god mandag fra Mille.
PS: jeg nægter at gå tur når det regner. Jeg hader regn. Jeg er for fin til det sjask. BASTA

Torsdag d. 30/11-2006

Jeg vokser ret meget i denne tid. Jeg sover længe og er bestemt ikke en A-Hund. Jeg skal gabe og strække mig minimum en halv time før de kan lokke mig ud og gå tur. Jeg har i dag været med til at lave hovedrengøring i hele hytten. I hvert fald har jeg splittet nogle ting ad der alligevel skulle kasseres. Jeg har også lært at give pote i dag. Min mor er tålmodig og elsker at lære mig noget nyt. Jeg får at vide jeg er lærenem og jeg forstod da også hurtigt at når jeg lagde min bløde pote i hendes hånd så udløste det en dejlig bid af en cocktail pølse. Jeg bliver kaldt STRÆBER MILLE nu. Men jeg synes virkelig at det er sjovt at lære. I morgen fredag skal jeg i stalden i Klampenborg og besøge hesten. Har købt gulerødder og æbler så jeg er KLAR.. knus fra Mille PS: i morgen skal jeg åbne min pakkekalender.. VILDT

Mandag d. 27/11-2006

Jeg er nu gået ind i min 13 uge. På onsdag bliver min onkel Peter 41 år gammel. Jeg har sendt ham en pakke med posten. Håber postdanmark når frem i tide. Jeg synes jeg sover lidt meget for tiden. Måske er det fordi jeg vokser helt enormt. Min mor og far siger jeg er groet hver morgen de ser på mig. Jeg har stadig lidt problemer med misserne. Jeg kan nemlig ikke lade vær med at jagte dem. De bliver super sure når jeg bider dem i halen. Måske må jeg indse at de bestemmer. De har søm i vanterne og de hvæser af mig. Ofelia er dog en smule forelsket. Hun putter hos mig når jeg er afslappet og ligger roligt. Hun spinder og gnider sig op af mig. Hun er nu meget sød og blød..smil

Onsdag d. 22/11-2006

I dag onsdag skulle jeg til dyrlægen. Føj da. Hun stak mig med en masse vaccine da jeg jo skal til udlandet snart. Jeg blev alligevel ret dårlig da jeg kom hjem. Jeg blev renlig de første dage efter jeg ankom til mit hjem og siden 8 uge har jeg haft 2 uheld med den store og måske 10 uheld med den lille. smil
Det synes jeg er fint. De gange det er sket er deres egen skyld. For jeg sætter mig ved bryggersdøren eller terrassedøren og piver højlydt. Hvis min mor så taler i telefon så hører hun mig ikke og jeg synes det er rimeligt at sætte mig foran hendes kontordør og lade vandet. Hun bliver ikke sur, hun ved jo jeg havde kaldt. Jeg kommer på stranden næsten hver dag. Det er super fedt. Jeg har mødt min søster FOXY der og vi har leget vildt.
Mit hundepas er tit top jeg jeg må rejse ud af landet sidst i december. Jeg er bare heldig.

Fredag d. 10/11-2006

Nu er jeg blevet 10 uger gammel. Jeg elsker at ligge i sofaen og sove. Min mor tænder for radioen og spiller DAB radio med soft musik. Det er lykken. Min mor har tænkt sig at lære mig spor og det glæder jeg mig til. Jeg kan rigtig meget og de er så stolte af mig. Min mor tog nogle cocktail pølser og skar i små stykker. Så skulle jeg sidde i stuen og hun lærte mig at blive siddende. Føj det var svært (godt hun har sådan en tålmodighed) nå men jeg kunne så blive siddende. Ikke så længe til at starte med. På et par timer havde mor lært mig synligt, skjult, højt og lavt spor. Først synes jeg det var lidt mærkeligt at skulle finde min føde men da jeg fandt pointen så blev jeg ellevild. Nu hopper jeg af glæde når mor siger: skal vi gå spor.... JUBI

Mandag d. 30/10-2006

i dag træner vi kom... noget mærkeligt noget. Jeg skal komme hen til mor og far når de siger MILLE. Jeg anede ikke jeg hed Mille og jeg måtte lige tænke mig om nogle gange hvad de mon mente når de kalte mit navn. Nogen gange løb de den modsatte vej. Det så sjovt ud og jeg fulgte efter. Jeg kan næsten komme når de siger det men hvis jeg snuser rundt er det lidt svært at gøre begge dele. Jeg tror jeg bliver rigtig god.

Fredag d. 2710-2006

Efter næsten 3½ time i bilen er vi ankommet hjemme. Mit nye hjem. Det hele er spændende og alt står klar. Min nye seng var fantastisk og den tog jeg mig straks en lur i. Jeg sov første nat uden at pive og jeg lærte allerede i week enden en masse triks. Min mor er en stræber som jeg er og jeg kan allerede sitte, halse gå på plads. Det hele bliver leget ind og jeg er vild med ros og godbidder.

Mandag d. 23/10-2006

Jeg bliver hentet på fredag. Der fylder jeg 8 uger. Bettina havde tænke at tage nogle flotte model fotos af mig i hendes sofa. Men jeg synes vi skulle lege så det blive nogle vilde billeder. Jeg flytter på fredag og jeg glæder mig til at se min far og mor igen. Også spændt på at møde de gigant store misser. Farvel til 8 dejlige uger hos verdens bedste opdrætter Bettina Staffy Galore, Ikast. Håber vi skal ses igen en dag.;o)))

Fredag d. 13/10-2006

så er jeg blevet 6 uger. Her ser du Felix. Han synes vi er for meget. Han synes vi er kære en eller to af gangen. Når vi er der alle sammen er han væk. Så må vi bide i menneske mor Bettina. Min far og mor kom fredag i sidste uge, da jeg var 5 uger og valgte mig. Det var en spændende dag for dem. Nu viste de det var mig som de skulle dele deres liv med i fremtiden.

Lørdag d. 30/9-2006

Jeg er blevet 30 dage gammel og jeg og mine søskende hærger huset. Vi har vores onkel Felix hos os for at opdrage os. (en stor Staff hanhund) han flygter dog når vi alle 7 angriber.

Tirsdag d. 12/9-2006

så fik jeg øjne. Blå og smukke. Tænk at verden ser sådan ud. Nu skal der opleves..

Mandag d. 11/9-2006

Jeg er nu 11 dage gammel. Dejlig rund sund afslappet og magelig. Livet går med at putte hos mor og mine søskende. Livet er vidunderligt. Jeg har endnu ikke set verden.

Fredag d. 1/9-2006

Jeg kom til verden den 1 september 2006. Jeg og mine 6 søskende blev født hjemme i Ikast hos Bettina af Staff mor Asta. Vi gik direkte til mælkefabrikken og vi var utrolig ens i størrelse og farve. Den første uge gik med at spise sove og putte hos mor.