Skrevet 2. september 2010

Kennel Purestaffs var at finde på årets udstillings højdepunkt WDS 2010 under Dansk Kennel Klub Herning juni 2010.
Der blev præsenteret 5 Purestaffs opdræt og fire fik excellent med hjem.
Siden har Joker vist vejen. Han har nu 2 CERT og 1 CACIB. Klart ham som viser vejen. Stort tillykke til Joker og hans vidunderlige aktive familie.
Hilton har jeg lige fået nye billeder af og det var skønt. Han er helt vidunderlig og ser hammer godt ud.
Cæsar har udviklet mere muskelmasse og My stråler af selvtillid og skønhed.
Adia ligner meget sin mor Mille og har det skønt i Jylland.
Den eneste vi ikke har set siden sidst er Tulle pigen. Vi er helt vilde for at se hvordan hun har udviklet sig men hendes forældre har nok alt for travlt.
A- Kuldet har gjort os meget stolte. De er sunde og raske i krop og hoved.
Vi har lige været i Spanien og se til deres farmand Staffgold Guns Maker. Vi skulle hilse hele A-Kuldet og sige at de var meget stolte der nede i varmen også.
I går blev A-kuldet 18 måneder. Nu er det snart tid for HD og AD billeder. Det bliver godt nok spændende.

HILTON juli 2010

Skrevet den 24. juni 2010

Vi skal vise vores Kennel Purestaff's flag på Verdens udstillingen i Herning WDS 2010 - Dansk Kennel Klub, Danmark, er vært for verdens største hundeudstilling og vi har den store ære at vise fem af vores opdræt frem fra kuldet sidste år.
My, Mocca, Joker, Emma og Adia. Alle smukke og forventningsfulde. Alle deltager i junior klassen og den sidste tid har stået på de store forberedelser.
Fredag er første dag i ringen. A-Kuldet er blevet 15 måneder og 24 dage i dag.
Vi håber snart at kunne fylde siden her med billeder af dem alle. Det er spændende at se hvordan de har udviklet sig.
Vi ses måske i Herning !!!

My for første gang i ringen maj 2010

Skrevet den 12. maj 2010

Siden sidste poteaftryk er der sket en masse. A-Kuldet aka Joker, Cæsar, Mocca og My har igen antråt de bonede gulve og vist Purestaff's flaget.
Joker har fået sit første CERT og ovenikøbet fået en fortjent CRUFTS kvalifikation til 2011 i Birmingham. Cæsar blev anden bedste han på sin anden udstilling sammen med sin far Sam.
Smukke My var ikke helt vild med sin første oplevelse men mon ikke der bliver trænet godt til ringtræning i følgende uger.
Det er skønt når det går som man drømmer om og det må man sige er indfriet med vores A-kuld.
Indtil videre ser alle i kuldet ud til at stor trives og se smukke ud samtidig med et kanon skønt staff sind. Vi er stolte og takker vores skæbne for den succes vi har med vores opdræt. Man må ikke være alt for selvfed her i det danske land men vi er det sku alligevel. Vi har nemlig valgt at leve uden Janteloven.
Emma og Adia kommer til WDS 2010 i Herning sammen med tre andre fra kuldet. Mon ikke det bliver sjovt at vise Purestaffs flaget i stor stil der...
Så er jeg forresten blevet mor igen. Jeg har den 5. maj 2010 klokken 18:05 født mit B-Kuld.. Læs meget mere om det her på hjemmesiden.

Cliff står med JOKER og Sam med CÆSAR nummer 1 og 2 junior 2010 Hillerød 2 maj. TILLYKKE

Skrevet den 30. marts 2010

I dag er det en stor dag. Mille har været til scanning og er konstateret drægtig med sit næste kuld hvalpe. Mille er i dag 27 dage henne og der mangler så kun 36 dage til forventet fødsel.
Vi ved ikke hvor mange hvalpe hun venter men mon ikke der er mange fine små staff børn i maven der.
Lykkelige er vi i hvert fald. Læs mere om det under B-Kuldet.
Vores A-kuld bliver 13 måneder i over morgen. Tiden indtil nu er gået helt utroligt.
Emma er blevet ufattelig smuk og stor trives hos Jimmy og Pernille i Køge. Hun er lækker smart og feminin. Hun har været udstillet en gang og det var i Brøndby hvor hun fik Særdeles Lovende som svare til Excellent. Hun blev anden bedste tæve og gjorde det kanon godt.
Hilton var også på udstilling i Brøndby og han fik lige ledes Særdeles Lovende (Excellent) og blev 3 bedste i klassen.
SIden har vi set Joker på de bonede gulve og han har bestemt ikke skuffet. Purestaffs fanen blev tydelig vist i Hårlev 20-21 marts 2010 hvor Joker blev BIM Junior han og hans søster Mocca blev BIR. Joker stillede begge dage og hentede BIM begge dage. Joker overraskede vist alle især hans far Bo og hans mor Charlotte. De stod som espeløv ved side linjen. Joker blev fint ført af Cliff som var pavestolt den dag.
Skønt når tingene lykkes.
Cæsar skal vises frem til maj. Vi håber han gør den gode stil efter og imponere i samme grad som Mocca, Joker, Emma og Hilton. Han har Purestaff's æren at løfte. smil.
Adia udstilles også. Hun blev BIR i Herning sidst på året og var ufattelig smuk i ringen.
Alle de otte Purestaff's hvalpe fra A-kuldet er unikke og vi er så stolte at vi næsten ikke kan få luft. Det samme er Kennel Staffgold. Vicente og familien der følger med i vores kuld og de har bestemt ikke fortrudt de sendte deres dyrbare blod til Danmark. Mon ikke vi skal vise dem til Verdens udstillingen 2010. Vi ære deres opdræt og vi viser vejen for vores eget her. Slet ikke for at lyde selvfede men vi er hammer stolte over vores opdræt og vi ved den linje vi lægger er den rigtige. I hvert fald for os. Vi lever jo under janteloven så man skal jo passe på med at rose sig selv. Lige her med A-Kuldet kan vi ikke lade vær

Joker BIM Junior Hvalp to dage i træk. Tillykke til Joker og familie

Skrevet den 19. marts 2010

Der er sket meget siden sidst. Hele A kuldet er blevet et år gamle. Det skete den første marts 2010 og blev fejret i hvert fald her hjemme i Kennel Purestaff's. Alle otte hvalpe udvikler sig som vi kun dengang vi parrede, turde drømme om.
Vi er så heldige at vi har kontakt med alle hvalpeejer og vi sætter så stor pris på deres venskab og informationer.
Vi har fornøjelsen at passe Emma en gang imellem idet hun bor næsten lige ved siden af hvor vi bor.
Mille og Mocca har været på en uges ferie sydpå i starten af marts måned. Mille skulle parres igen med en skøn udenlandsk vinder han hund og Mocca følger altid sin mor, de stor nyder fortsat hinanden.
Vi har haft besøg af My og hun er overdådig smuk. En blanding af Mocca og Emma men alligevel helt sin egen. Mille har givet alle hvalpe nogle utrolige gener og der er ingen tvivl i vores sind at vi gjorde et total godt match med a-kuldet.
Næste kuld kan bliver endnu et bevis på vi tænker os godt om når vi vælger han hunde til vores tæver. Vi har parret med morfaren til a-kuldet. Så vi bliver i samme slags blod linje ovenikøbet med en han som er direkte efter en af verdens helt store navne nemlig Vanoric Voo Doo.
A- kuldet er for os en så stor oplevelse og vi glæder os så utroligt til verdens udstillingen hvor vi håber at se mange fra a- kuldet samt æren i at stå sammen med ders far Staffgold Guns Maker som kommer helt fra Valencia.

Skrevet den 1. december 2009

Så er der kun 24 dage til juleaften og 31 til dette år slutter. År 2009 har været et stort år for vores første kuld. A-Kuldet. De er alle otte hvalpe i dag unghunde på 9 måneder. Alle stor trives i deres hjem og de udvikler sig som vi kun turde drømme om.
Sidste år ved denne tid gik vi og havde ondt i maven af spænding om Milles løbetid snart kom. Hun skulle have haft den i november måned 2008 men snyd os alle og trak den til sidst i december. Det blev en jul og nytår i Spanien og det ser vist ud til at gentage sig i år. dog er vi fuldstændig klar til at rejse når hun kommer i næste løbetid hvor hun skal parres med lækre Multi Champion York House Marksman igen i Spanien.
Alle tæver fra A-kuldet har været i løbetid undtagen MOCCA. Vi tror hun venter på sin mor og ellers kan vi ikke helt finde en forklaring. EMMA, TULLE, ADIA og MY er "voksne" damer nu. MOCCA stadig en hvalp. smil.
HILTON, JOKER og CÆSAR er blever flotte muskuløse drenge. Alle holder de drømme mål vi havde for de hanner vi ønskede os. De nyder livet og bliver drøn forkælet af deres ejer.
MOCCA og EMMA leger stadig rigtig godt sammen og MILLE er stadig forelsket i sin datter MOCCA.

Her er lille MY stadig ikke flyttet hjemmefra. Hun er 4½ uge her

Skrevet den 27. september 2009

Lille MY. Lilla tæve fra A-kuldet. Hvalp 7 er gået i sin første løbetid her næsten 7 måneder gammel. Hun har fra starten været mere fremme end de andre og det kunne man med selvsyn se på udstillingen i Brøndby hvor hun var på besøg. Hendes far og mor Jimmie og Katrine er virkelig gudeforældre for hende. De bruger meget tid på hende og viser hende livet på den rigtig gode måde.
De har samtidig en søn som blev født en uge før MY. Så det med en hvalp og en baby er NO GO passer ikke helt her.
Her et nyt billede af MY

MY taget den 20. september 2009

Skrevet den 19. september 2009

Jeg føler mig bare så heldig. Jeg har kontakt med alle mine syv hvalpe som flyttede hjemmefra sidst i april 2009. I dag så jeg så My, Hilton og Emma in live. Emma stillede i hvalpeklassen sammen med søster Mocca. Mocca vandt som bedste tæve hvalp og derefter vandt Mocca så samlet som bedste hvalp i racen. Emma blev anden vinder og Hilton blev nummer 4 i sin klasse. Alle tre Purestaffs hvalpe fik SL som betyder Særdeles Lovende.
Vi er sku stolte her i huset. Det er en vidunderlig gave at kunne opleve hvalpene er sunde, raske og ovenikøbet også smukke og racetypiske.
Vi havde besøg af nye hvalpeejer i vores telt og det var en skøn dag. Dejligt at møde nye i racen og dejligt at de synes vores hunde er værd at følge og vente på.
Listen til B kuldet er for længe siden startet og vi har virkelig mødt en stor interesse for min fremtidige parring. Min nye kæreste er valgt efter alle kunstens regler. Han kommer til at passe rigtig godt til mig og jeg tror vi får det vi søger.
Jeg glæder mig til snart at gense Cæsar, Adia, Tulle og Joker. Men jeg ved de har det godt.

Min nye elsker: Multi Ch. York House Marksman

Skrevet den 11. juli 2009

Mocca og mine andre hvalpe vokser og udvikler sig fuldstændig som vi drømte om. Vi er startet til hundetræning på Sor Hundeskole. Lise praktisere systemet Pack Bonding og det er yderst effektivt. Vi er på hold med søster Emma og bror Cæsar. Jeg er meget tilfreds med mine hvalpes udvikling og jeg holder vejret til næste gang vi skal ses. Drømmen er jo at alle udvikler sig som det var planlagt i begyndelsen. Udvælgelsen af hanhunde er en svær beslutning og man ved jo aldrig hvad de forskellige avlsdyr giver fra sig.
Min næste han til mit næste kuld er snart på plads. Det bliver annonceret her på hjemmesiden og på www.purestaffs.dk sidst i september måned.
Min krop er fuldstændig tilbage i top form og jeg vejer i dag 20,1 kg rå muskler.. Mocca som bor hjemme, trækker fedtet af mig. Hun løber rundt og vil lege døgnet rundt. Dog sover hun som en sten op af mig hele natten i sengen. Vi spiser kødben og mad sammen og vores to misser Oscar og Ofelia er altid og hele tiden udsat for angreb af Mocca. Jeg går imellem og sørger for at Oscar ikke kommer for meget til skade. smil.. Det hele er gjort i kærlighed og jeg tror faktisk begge misser elsker opmærksomheden. KULD A er en succes. En ægte en endda.

Cæsar fra A-kuldet. Her filmet 18 uger gammel til træning sammen med Mocca

Skrevet den 3. maj 2009

I dag søndag den 3. maj er mine hvalpe blevet ni uger gamle. Alle har nu boet hos deres nye familier en uge. Heldigvis har alle meldt positivt tilbage og alle mine hvalpe er faldet godt til. De spiser, leger og stor trives. De har alle vundet hjerter og kærlighed i deres første uge. Cæsar bor hos Sam og Hilde. De har flittigt været i Søndermarken og mødt en masse hunde. Lille kære My bor hos Katrine og Jimmie. Hun har spist rigtig godt og har taget en masse på. smil. Tulle pigen bor hos Tashie og Jakob samt deres han American Staffordshire Terrier. Han har taget godt imod sin nye bedste ven og Tulle nyder livet. Smukke Emma pigen bor hos Jimmy og Pernille. Deres søn Marcus er mildest talt forelsket i deres nye livsven Emma. Hun har lært en masse allerede og har været på besøg hos Mocca for at lege. Adia bor længest væk hos Stine og Jeppe. Helt oppe i Hirtshals. Hun nyder også livet og har vist hygget lidt for meget med en sofa..smil.
Hilton nyder livet sammen med Louise og Morten. Far Morten har taget 14 dages ferie og de to katte i hjemmet elsker store bamse Hilton.
Joker lever med Bo og Charlotte samt deres seks børn, 30 heste, kænguru, katte og kaniner. Joker har dræbt 30 påskeliljer samt forelsket sig i deres Old English Bull Dog Barbie.
Mocca blev tilbage med Sanne og Cliff samt mig mor Mille. Vi leger alle de vågne timer. Vi har også været rigtig mange steder og oplevet en masse. Huset er ryddet tilbage til før og kun stilheden minder os om de sidste otte uger med vores hvalpe hjemme.
Ingen tvivl vi gør det igen. Det har været den bedste tid i vores liv. Vi har lært otte nye individer at kende og vi har set hvad man kan skabe med det rigtige fundament og med 24 timers kærlighed. Vi har ikke været væk fra hjemmet et eneste sekund og vores tæve Mille og hvalpene har fået alt de har haft brug for. Vi har gjort tingene på vores måde og det har givet pote. Vi er stolte og vi er så evig taknemlige over vores venner og familie som har støttet os og kommet med mad, hygge og opmærksomhed. Især en verdens tak til Vivian og Michael som har kennel West Lund. De har været så stor en del af det hele og uden dem havde det ikke været muligt. TAK West og Fifi.
Tak til alle dem som stillede deres børn til rådighed for prægningen af hvalpene og tak til alle som flittigt har besøgt os siden de var 3 dage gamle.
Tak til Dansk Kennel Klub hvor mor Sanne arbejder over alle fridagene som blev formidlet uden problemer. Tak til alle dem som har fulgt os her på hjemmesiden og på Facebook.
ISÆR tak til vores venner i Spanien. Kennel Staffgold
(Un gran agradecimiento a nuestros amigos de Kennel Staffgold. Te queremos) Tak til hanhunden min kæreste Staffgold Guns Maker.
Mange knuz fra Mille som nu er mor Mille.

Og det hele er jo på grund af Mille og hendes udvalgte kæreste Guns Maker. Her før deres første kærlighedsagt.

Skrevet den 20. april 2009

Så er vi startet på den sidste uge med alle mine otte hvalpe boende hjemme. De flytter i weekenden og deres nye familier glæder sig spændt. Sidste uge er gået med indlæring, motivering og udfordringer af de små. Der har været rigtig mange gæster i ugen og lørdag var der arrangeret en Shop amok VIP tour for de nye hvalpeejer. Den gik til firma ØSTRAND i Karlslunde. De åbende butikken før og vi blev behandlet med særlig opmærksomhed, kage og service. Det blev handlet igennem og de nye hvalpe kan se frem til et liv på første klasse i forkælelsens navn. Vi havde alle hvalpe med som en stor overraskelse. De fik en stor tur ud af det og familierne så deres små guldklumper. De havde så mulighed for at prøve halsbånd og andet på dem der. Østrand havde opstillet kravlegård og butikkens andre kunder og hunde hilste også på hvalpene. En stor succes som vi helt sikkert gentager i fremtiden. Uge 17 er også ugen hvor vi skal til dyrlægen og have chip, vaccine og sundhedsbog. Det bliver tirsdag og ugen er som altid booket med hvalpe oplevelser. Mor har ferie og det har hun haft skiftevis alle 8 uger samt ugen før fødslen. Far og mor har været 24/7 på hvalpene og mig. Faktisk kan jeg ikke forstå man kan arbejde fuldtid når man skal opdrætte sunde hvalpe.
I denne uge har menuen stået på rå oksestruber, hårdkogte æg, knækbrød med leverpostej, ost, lammekød, æbler, grønsager, rådt kalkunmix, kyllinghalse, grøn kallun, cocktail pølser, frikadeller hjemmelavede, oksekød, skinke, torskerogn, laks, olier og diverse tilskud. Vi har aldrig oplevet tynd eller hård mave. Vi har heller ikke haft opkast eller utilpasse hvalpe. Tværdimod er vores hvalpe sunde, glade, kloge og velrustede til deres fremtid. Sådan Kennel Purestaffs. Vi gør tingene anderledes og det bliver vi ved med. Sidste uge blev afsluttet af et racemøde for vores race på Fyn. Vores drøm er avls krav på racen så vi kan sikre sunde staffer fremadrettet...  Knus fra MILLE HUNDEN....

Skrevet den 12. april 2009

I dag kan vi så fejre hvalpenes 6 ugers fødselsdag. Alle er blevet vejet i dag og i ugen har de fået klppet negle og trænet på bord i at stå. Alle hvalpe har været på eventyr nye steder alene og sammen med mig Mille hunden.
Vi gør tingene anderledes her hos os. Det med mad og ernæring er mors store lidenskab og med hendes 23 års erfaring indenfor human ernæring, har hvalpenes og min menu godt nok været speciel.
De fik opblødt tørfoder i første omgang. Ikke med a-38, da mor ikke er til mælkeprodukter til mennesker og derfor heller ikke til dyr. Allerede da de små var 4 uger startede mor med at tilføje alt muligt spændende direkte i det tørre tørfoder. De har spist: oksekød, kogt kylling, grillet kylling, skinke i strimler, frikadeller, æbler, gulerødder, pøler, kallun, torskrogn samt diverse olier. Vi har ALDRIG haft en eneste hvalp med tynd mave og alle hvalpe stråler af sundhed og vokser som de skal. Deres pels er utrolig og de er rolige og i balance. De får alle opgaver hver dag som skal løses og de nyder virkelig at lære. Alle hvalpe får en time hver dag med opmærksomhed, kærlighed, berøring samt sjov. Hele flokken har været ude og køre bil og mødt helt små børn og større børn. Oscar og Ofelia vores kæmpe store Maine Coon katte går rundt blandt hvalpene og de har helt sikkert lært at Oscar skal der ikke bides i.
Oscar hvæser en lille smule og dasker dem hvis de kommer for tæt. Han bruger ikke negle. Det behøves ikke. Jeg ser til og passer både på kattene og de små.
Vi er helt sikre på vores ivrige arrangement med hvalpene giver et utroligt fundament i den sidste ende. Og vi har masser af nye udfordringer på programmet i de næste par uger.
På lørdag skal de nye staff-familier mødes med mor Sanne og far Cliff på VIP shopping tur. Alle er inviteret og det bliver hyggeligt at mødes om de små.
På turen kan alt til det nye familie medlem købes og med en særlig PURESTAFFS rabat ordning. God fornøjelse til alle.....

Skrevet den 28. marts 2009

Så blev det igen weekend. Alle mine hvalpe er oppe og gå. Ikke helt sikre på benene tumler de rundt i den kæmpe store kravlegård som vi har fået midt i stuen. Nu er de fire uger gamle og skal alle vejes i morgen søndag.
Vi er begyndt at æde opblødt tørfoder blandet med lidt a38. Absolut ikke en succes. Mine patter er stadig det bedste. Et par slurke og god nat.
Jeg producere det bedste mælk og mine patter er fyldte til randen. Nogen gange springer det ud når der bliver suget.
Mine tre hanner er fordelt og her på siden kan du se hvor de skal flytte hen. De hedder som kaldenavne Cæsar, Hilton og Joker. Hilton er stadig hele kuldets bamse og den største og tungeste i flokken. De fem tæver er stadig ikke fordelt og det må desværre vente nogle uger endnu. De er så utrolig ens og alle helt unikke racetypiske. Det skal nok komme på siden her når vi ved hvor de skal flytte hen. Alle har fundet deres familier og det faktisk før de blev født. Jeg er så stolt over den interesse der har været og er på mit kuld hvalpe. Det betyder jo bare at vi har valgt den helt rigtige kombination af avlsdyr. Jeg er en utrolig stille, klog og rolig staff og dette præger mine hvalpe. Ingen når nogensinde at skrige på sult og alle er så harmoniske og velfungerende. Jeg er stolt og jeg ved det bliver en hård dag at skulle vinke farvel til dem alle. Jeg ved dog at alle får nogle stjerne familier og det gør mig lykkelig og tryg.

Skrevet den 13. marts 2009

Nu nærmer tiden sig hvor mine otte hvalpe bliver to uger gamle. De er vokset enormt og det er nok grundet den super lækre servering jeg modtager dagligt af min mor, kostexperten her self.
Mad hver 3 time døgnet rundt dog 6 timer mellem 24 og 06
Min mor har arbejdet med kost og ernæring til sportsfolk på eliteplan i 22 år og disse principper har hun hermed afprøvet på mig. Jeg er stort set tilbage i form. Det eneste jeg nu mangler er at trække maven op når de små er færdige med at hænge i dem og få min muskelmasse tilbage. Jeg er sikker på det klare mor uden problemer. Mine hvalpe vejer godt til og det er skønt at følge dem tæt døgnet rundt.
Jeg forlader kun fødekassen for at gå på toilettet ellers ligger jeg tæt på mine små engle børn. De overfodres med kys og kærtegn. Mor og far har dem alle oppe til scocial hygge flere gange om dagen. Godt de går hjemme sammen med mig i de otte uger
Jeg lover at sætte fede billeder ind her i weekenden. Alle mine smukke hvalpe har fået øjne i dag..
KNUS til jer alle og jeg glæder mig til fremtiden.

Skrevet den 3. marts 2009

Puha så er vi kommet til efter fødslen. Jeg starter lige fra begyndelsen af processen. Fredag den 27. februar var en dag som alle de andre dage. Jeg sov det meste af dagen og var glad og tilfreds. Jeg spiste en masse hjemmelavede mad med olier i og vi var afslappet og alene hjemme. Vi gik i seng klokken 01:00 og havde inden der ringet til vores venner Michael og Fifi som stod stand by som fødselshjælper. Mor og far lå og snakkede og jeg lå som sædvanlig i smørhullet. Jeg var lidt urolig og kunne ikke rigtig finde ro. Vi nåede ikke at komme til drømmeland før jeg begyndte at halse. Far lå med mobilen i hånden. Tror sku han havde tapet den fast der og i samme sekundt jeg begyndte var han allerede i gang på telefonen. Klokken var 02:00 og jeg var i gang. Vores venner ankom her klokken 02:45 og vi fik lavet en masse sort kaffe og tændt hygge lys i stuen. Tanken var nok at vi skulle sidde der og vente på veer et par timer eller tolv. Min temperatur sagde absolut ikke noget om en forestående fødsel. Jeg halsede og opblokkede og det første hele døgn gik. Da klokken igen blev 02:00 døgnet efter ringede jeg til dyrlægen. Han meddelte at vi bare skulle vente. Der var ikke noget at gøre før de berømte pres veer kom. 02:49 søndag morgen kom de så. 24.49 timers opblokning var slut. Jeg fødte min første hvalp 03:06 og den sidste kom 10:42 søndag formiddag. Ialt blev der skabt 8 hvalpe. Alle helt i orden, sunde, smukke og fejlfrie. Jeg klarede det hele og Michael blev min guddommelige helt. Uden Michael og Fifi var det ikke gået så godt og let. Det var en af de oplevelser som aldrig bliver glemt. Det var bare så stort. Jeg fødte 5 tæver og 3 hanner. Der kommer mere data om hver enkel et andet sted på denne hjemmeside og masser af billeder.
De første to døgn er overstået og i skrivende stund er alle i orden. De har taget rigtig meget på og jeg klare mor rollen til en guld medalje. Jeg er så kærlig og nænsom. Jeg hygger mig med min opgave og er mild overfor os og besøgende. Det næste bliver at vise dem for Oscar og Ofelia. Det må lige vente nogle uger.. smil... De kunne jo gå hen og tro det var byttedyr..
MISSION FULDFØRT. Et kuld hvalpe kom til verden. Født af Millehunden !!!

Skrevet den 26. februar 2009

Så er tiden vist ved at være der. De sidste to uger er gået ret stærkt. Jeg har nydt livet med gåture, leg og afslapning. Mor har været meget på arbejde for at "spare" fridage sammen til min fødsel. Min ormekur er overstået og lørdag den 21 blev første dag med temperatur tagningen. Fedt nok jeg får en cocktail pølse hver gang ellers var det sku en træls oplevelse. Mor og far var til Show Of Winners lørdag og jeg blev passet af min elskede barnepige Mormor.
Mandag den 23 skulle mor passe Marcus. Han er fem år og lige min kop the. Han er dejlig at ligge på og han nusser godt. Resten af denne uge er gået med målinger og klargørelser. Mor mangler kun at fylde køleskabet og slikskabet til fødselshjælper West og Co. Godt vores vidunderlige venner kommer og hjælper med fødslen. I går onsdag faldt min temperatur under 37 for første gang.Nu afventer vi så stigningen. Jeg er ufattelig rolig og mor tror faktisk jeg glæder mig til at se de kære små. I hvert fald er der godt gang i maven. Min mave blev målt i dag og den er blevet 77 cm. Lysken er nu 67 cm.
Jeg har ikke spist ret meget mad det sidste døgn. Vægten er på 23 kg.
Totalt har jeg øget min vægt siden parringen med 3,55 kg.
Nu glæder vi os til en vellykket fødsel samt synet af de kære små.

Skrevet den 14. februar 2009

Lørdag er det så blevet igen. I torsdags blev jeg vejet. Vægten målte 21,75 og far tog nogle billeder. Fredag den 13 klokken 10:00 var jeg hos Dyrlæge Birgitte. Jeg fik min sidste Herpes vaccine og blev undersøgt om alt var i orden. Jeg blev igen scannet og maven viste masser af dejlig liv. Vi så hjerter der banker og poter der sparkede. Total vild oplevelse. De alle lå fint oppe i buen og det vare ikke længe før de falder ned i maven for at gøre klar til livet. Jeg hader at være hos dyrlægen og vil rigtig gerne ud i en fart. Men jeg slap ikke for diverse undersøgelser. Alt er som det skal være. Dog kan være jeg føder senere end før antaget. Birgitte mente de var små. Det kunne tyde på jeg ikke blev gravid på første parring. Godt vi parrede over 6 døgn. Men vi får se. De 63 dage er gået lørdag den 28 februar regnet fra første parring. Som man skal.. smil.
Jeg fik min første Panacur Vet tablet i dag lørdag. Den skal dræbe mulige orm i min mave og mine hvalpes maver. Jeg skal have søndag og mandag også.
Jeg vejer i dag 22,10 kilo og det vil sige at jeg har øget min vægt med 2,65 kg siden parringen. Min mave måler 73 cm og lysken 63 cm. Så jeg er vokset 6 cm på kun en uge om maven. Vildt. Jeg er monster træt og sover gerne de 20 timer af døgnet. Resten af tiden går jeg lidt ture, leger og går spor.
Vi har haft en del hvalpekøbere på besøg og det har været virkelig hyggeligt. Det bedste bliver at ringe på fødslen og fortælle hvad jeg har født.
Mine tanker er i denne weekend på vores staff venner som er i Fredericia og udstille. Trist vi ikke er med. Men jeg sender mine unger næste år.. smil.

DAG 47

Skrevet den 8. februar 2009

I dag har jeg haft besøg af hvalpekøber til mit første kuld. De var rigtig søde. Dem glæder jeg mig til at få besøg af igen. Jeg er på dag 43 i dag og min mave er ved at være stor. I mandags målte jeg 62 cm om maven og i fredags var den steget til 67 cm. Det går stærkt nu og jeg tror der er masser af dejlige hvalpe derinde. Jeg er steget i vægt og det er ikke grundet mad. Jeg spiser lidt bedre nu men har ikke den helt store appetit. Mor forkæler mig og alle vil hele tiden nusse min mave. smil. I går lørdag havde vi besøg af nogle rigtig gode venner. Vi grillede og spiste masser af god mad. Venneparret Jimmy og Pernille skal have en tæve hvalp og deres søn har døbt den Emma. På billedet kan du se mig ovenpå dem i sofaen.
Nu er der kun 20 dage tilbage. Tiden nærmer sig for min fødsel. Jeg tror og håber far og mor er klar. Jeg ved der bliver læst godt i bøger for tiden.
På fredag skal jeg have min sidste Herpes vaccine. og lørdag skal jeg opstarte min ormekur. Far og mor skal begge på arbejde i næste uge så den uge går hurtigt.

Her hygger jeg med familien Bom. Jeg er på dag 42 på billedet

Skrevet den 31. Januar 2009

I dag lørdag er Mille på sin dag 35. Nu mangler der KUN 28 dage i forløbet. Mille stor trives. Hun spiser når det passer hende, lige som hun altid har gjort. Hun sover meget mere end hun plejer og hun gider ikke gå de helt lange ture mere. Hun "vågner" stadig når hun ser sine bolde og vil gerne leget "gem bolden" stadig. Hun elsker at gå spor i huset og haven.
Mille vejer lige nu 20,6 kg. Hun har i alt taget 1,2 kg på efter parringen. Men dog er 20,6 hendes ca normale vægt når vi er hjemme. I Spanien taber hun altid ca et kilo. Hun er super slank og i top form. Hendes pels er vanvittig blød og lækker som altid. Alt er klar til hendes store bedrift og den næste tid går som den plejer. Det næste som sker i planen er billeder og mål som kommer på siden her samt ormekur og Herpes vaccine. Mange har spurgt om Herpes og hvordan man gør. Jeg vil hermed henvise til verdens, ok så landets bedste dyrlæge indenfor reproduktion Birgitte Schjøth på følgende link
http://www.canicold.dk/?pid=37&sub=39  Vores hvalpe fødes Herpes frie og det synes vi faktisk er rigtig godt. smil.
ALT GÅR SOM DET SKAL MED MILLE... Vi glæder os for vildt.

Her scanning på dag 31.. Den første som blev fundet i dybet..

Skrevet den 27. Januar 2009

Tiden er gået meget langsomt siden vi kom hjem efter parringen. Vi har stirret os blinde på Mille og hendes færden. Var der lidt adfærdsændring eller var der ikke. Hun har taget et kilo på. Det er godt siger nogen. smil. Hun har ellers bare været som hun altid har været. Dog har hendes bryster været hævet og hendes personlige bagdel også været hævet. Hvis man kan kalde den det.. fnis. Hun har leget og hygget som hun plejer. Dog har hun forladt vores seng om natten og det har været fuldstændig en ændring. Normalt vil hun ikke forlade sengen før det er nødvendigt om morgenen. Hun stor trives. Dog spiser hun kun når det passer hende. Men sådan har hun også altid været. Nogen gange har vi synes der var en bule på buen men så alligevel ikke.
I dag tirsdag den 27 kom dagen så hvor vi ENDELIG skulle til scanning hos Dyrlæge og specialist Birgitte Schjøth. Klokken 16:00 skæbnens time..
PUHA... Vi holdt vejret. Dyrlægen kunne ikke mærke noget udefra og vi blev helt stive. Så kom der billede på scanneren og der lå de så... Vi var i ekstase. Det var så stort. Ikke ret store men de var fine og der var flere. Vi kunne ikke se hvor mange men konstatere at hun var gravid og det var det vi drømte om.
Det er så stort og en oplevelse vi er så taknemlige over at skulle dele med Mille pigen. Nu skal tiden gå. Frem til dag 58 i hvert fald. Efter der skulle vi være HOME SAFE.. Mille forventes at nedkomme den 28. februar og det bliver stort.
Inden den tid skal vi have ormekur og Herpes vaccine. Men det fortæller jeg om senere.....

Mille bliver scannet på dag 31...

Skrevet den 9. januar 2009

Vi er kommet sikkert hjem. Mille var godt træt efter flyveturen og føj hvor var det koldt. Vi kørte direkte hjem og i seng. Mille har det rigtig godt og sover faktisk endnu her klokken 12:30 fredag. Ikke særlig normalt.. Ikke for hende i hvert fald. Hun er altid frisk og klar på leg når først morgen turen er klaret.
Mille har kastet op 3 gange siden parringen. Ha ha.. Det må være gode tegn.
I hele hendes levetid har hun kastet op 3 gange. En gang efter en rabies vaccine og to gange efter for meget mad. (familien og vennerne forkæler hende alt for meget til højtider) Hun er en utrolig sund hund og er aldrig syg eller sløj.
Forventet fødsel er: 28. februar 2009
Forventet første scaning er: 27. januar 2009
Nu går vi og kikker efter symtomer. Vi er rigtig spændte og glæder os helt vildt. Vi ser så meget frem til denne oplevelse med Mille og håber ikke det hele har været forgæves. Det har virkelig været spændende det hele og nu bliver det endnu mere spændende. Også for dem som gerne vil dele deres liv i fremtiden med en hvalp efter Mille og Guns Maker.
Du kan se flere billeder i vores fotoalbum her på siden. Samt på purestaffs.dk

Cliff sidder med Mille til venstre og Vincente med Guns Maker til højre. Er de ikke bare søde sammen?

Skrevet den 7. januar 2009

Mille er færdig parret og nu er der vist kun ventetiden tilbage. I dag onsdag var vi hos vores spanske dyrlæge og fik Mille vaccineret mod Herpes. Det er en sikkerhed for at hun og hendes hvalpe ikke kommer til at lide af Herpes i fremtiden. Den vaccine skal man tage en uge før parringen eller 7 til 10 dage efter parringen. Hun skal have en Herpes vaccine igen 7 til 14 dage før hvalpene kommer. Da det er super svært at vide en uge før valgte vi at gøre det her efter parringen. Nu er alt i orden og Mille skal til første scanning om tre uger ca. Vi håber hun er fyldt med en masse dejlige staffer så vi kan glæde alle de dejlige familier som går og krydser finger derhjemme.
Vi rejser hjem i morgen og skal så forlade ca. 20 grader i skyggen, blå himmel, hygge, ferie og afslapning for frostvejr i Danmark.
Det har været en utrolig tur for os. Fyldt med oplevelser og nærvær med vores Mille hund, vores spanske venner og hinanden.
Trist at vide at der er minus 8 grader hjemme.
Du kan fortsat følge Mille og hendes første kuld hvalpe her på siden.
Se også
www.purestaffs.dk Forventet fødsel 28 december plus 63 dage.

Mille nyder sin nye kæreste.

Skrevet den 29. December 2008

I går søndag blev det en oplevelses dag. Vi kørte hjemmefra klokken 15:00 og skulle være hos Kennel Staffgold klokken 17:00 Tingene er ikke som i Danmark og aftaler er altid "spansk tid" - Sådan er det bare i Spanien. De har ikke travlt og man skal sådan ca lægge 1 til 2 timer på aftalt tid. Det lære man efter nogle år her nede. De kom hjem og vi kunne komme i gang med parringen.
Guns Maker og Mille blev forelsket ved første øjekast og kærligheden blev fuldendt. Dog mente de ikke hendes ægløsning var sket helt endnu men den ville komme om nogle timer. Sådan som vi havde regnet ville hendes tal være over 10 klokken 22:00 søndag. Hun fik sæden klokken 19:45 - Det var hammer mørkt så vi fik ingen billeder. Dem tager vi dog i morgen tirsdag hvor næste parring foregår.
Efter parringen fik vi champangne og hyggede med vores rigtig gode venner fra Staffgold. De ved alt om racen og er yderst dygtige. En tæve her i Staffgold får KUN 2 max 3 kuld hvalpe i hendes fulde levetid. De elsker deres hunde og man mærker klart deres varme og passion for dyrene.
De har helt sikkert sammen syn på sundhed, renhed og det mentale som vi har og de vil i fremtiden klart være vores samarbejdspartner.
Vi kørte hjem trætte og fyldt med oplevelser. Nu håber vi på et sundt kuld hvalpe så vi kan glæde dem som venter der hjemme.
Mille har haft det skønt i dag mandag og hun må da glæde sig til næste tur i morgen. Vi skal fejre parringen med spansk Paella efter parringen og planlægge om hun skal have en tur mere.. smil.

Guns Maker, min loverboy, er bare så klar...

Skrevet den 27. december 2008

Juleaften gik fantastisk. Jeg fik tonsvis af gaver og alle forkælede mig med gås, steg og guf. Jeg kunne ikke hænge sammen på turen hjem klokken 2 om natten. Torsdag første juledag skulle vi ud og flyve. Første gang med det nye selskab på ruten til Alicante. Transavia. Det gik ud over forventning og vi landede faktisk 35 min før tid grundet medvind hele vejen. Vi ankom i huset klokken 21 og var godt trætte.
Anden juledag gik med afslapning, gåture og hygge. På denne store helligdag havde min spanske dyrlæge selvfølgelig åbent. De er utrolige her i Spanien. Vi var forbi for at planlaægge alt til blodprøven lørdag.
Vi aftalte jeg ankom lørdag klokken 10 og fik taget blodprøven. Svaret fik jeg så klokken 11.
Mit progesteron tal var på 6 og mor kontaktede Birgitte hjemme i Danmark. Vi aftalte at jeg skulle parre første gang i morgen søndag (paa min 10 dag) og igen 2 gange mere.
Min elsker (Guns Maker) blev kontaktet og alt er klar til søndag.

Total afslapning i Spanien i juledagene.

Skrevet den 23. december 2008

Tidlig i morges var jeg til min første blodprøve. Tallet var nul så alt går efter planen. Det vil sige at jeg ikke har ægløsning de næste fire dage. Heldigt nok er næste blodprøve planlagt hos min spanske dyrlæge på lørdag. De arbejder alle dage i Spanien og jeg får svaret samme dag. Hvis tallet er lavt skal jeg til blodprøve igen mandag hvis det er fint køre jeg direkte ud til min spanske kavaler som har meddelt mig er klar, viril og spændt. Vi parre 2 til 3 gange over nogle dage og vi skal nok tage en masse billeder af romancen.
Vi rejser på torsdag, første juledag med et nyt flyselskab på ruten. FØJ.. Mor skal nok nyde et par stive i VIP loungen før flyvningen.
Julen skal fejres i morgen hos familien med bukser på og godt humør. PS: jeg var en total pivskid hos dyrlægen i dag. Men det taler vi så ikke mere om vel??
Glædelig jul fra Mille pigen.. Snart mor.....

Jeg er klar til det hele.

Skrevet den 21. december 2008

Her kan du læse alt om mit første kuld hvalpe. Lige fra planlægningen og hele forløbet frem til hvalpe og de nye familier.
Jeg blev to år den første september 2008. Der havde jeg haft mine første tre løbetider med seks måneders interval og det var derfor planen at min fjerde løbetid som jeg skulle parres på blev den 22.-23. november 2008
Med den planlægning var det muligt at flyve til Spanien og komme hjem inden jul. Familien og alle blev mere og mere nervøse da min fjerde løbetid IKKE kom i november og julen så ud til at være i fare. Stor panik hos familien da årets julefest virkelig er højdepunktet ikke kun for mig med for hele familien.
Jeg blev godt nok luret i måsen de følgende uger og fredag den 19. december kom første blod dråbe til stor jubel hos mor og far. Dyrlæge Birgitte Schjøth blev fluks kontaktet og flybilletter, dyrlæge i Spanien, kalenderændringer samt alt gik i gang. Nu er det sådan at jeg skal til blodprøve tirsdag den 23. december hos Birgitte så holder jeg jul og flyver til sydens sol den 25. december. Mit første dyrlæge besøg i Spanien er lørdag den 27. december. Der håber vi blodprøver siger GO FOR SEX...
Staffgold Guns Maker venter med spænding på mig og som det ser ud lige nu skal jeg elske vildt og inderligt med ham over nytåret.
Det kan kun bliver godt... smil.
Jeg lover at opdatere her på siden om alt der sker i forløbet.