Alle er flyttet hjemmefra og melder om godt nyt !!!

Sidst i juli flyttede alle 6 hvalpe hjemmefra. Kahlua var den sidste grundet hendes nye familie skulle til Roskilde Festivalen. Skønt var det dog at hygge noget tid ekstra med hende efter de andre fem var flytte hjemmefra.
Heldigvis var det igen "kun" en som flyttede længere væk end Sjælland. Smil.
Vi har set alle hvalpe ved en hvalpetræf den 6. august hvor de fik deres sidste vaccine sammen. De var der 3 måneder og øj manner hvor var de blevet store.
Efter dyrlægebesøget tog vi hjem til os i vores nye domicil i Slagelse og de små banditter nød at lege vildt på de store græsplæner. Vi har fundet seks super gode familier til vores B-Kuld og det er vi godt nok stolte og taknemlige over.
Vi håber snart at vi skal passe en fra kuldet så vi kan kikke og pille en ekstra masse. ha ha.
Lille Mischa skal udstilles for første gang i Hårlev her i september. Det bliver spændende at se hende. Vi håber hun får en god oplevelse. Hendes halv store bror og store søster Mocca og Joker kommer og støtter hende.
Vi er meget stolte over dette kuld og forventer de bliver mindst lige så gode som vores tidligere kuld. Mille mor er utrolig til at skabe dejlige racetypiske sunde og kloge hvalpe. B-Kuldet viser at det åbenbart fortsætter sådan.

Vores tæve Mocca hygger med to små frække hvalpe basser.

5½ uge er gået siden de små så livet !!!

I dag skriver vi 12. juni 2010 på vores travle kalender. De små "The Bandits" aka B-Kuldet er blevet 5½ uge gamle. Der er vildt gang i dem og de vokser. Alle har fået perfekte tænder og vores dreng Django har to sten i pungen. Alle trives og Mille er den perfekte hengivne hjertenskære mor. Hun passer og plejer de små. Hun leger med dem og holder øje med dem. Mocca fra A-Kuldet 2009, deres halvsøster, leger også meget med dem. Mocca elsker dem. De må alt med hende. Dog er Mocca i skarp træning mod hendes forstående Verdens udstilling som forgår 25. juni i Herning.
I kan se masser af nye billeder af de små her på siden. Hos os har vi ikke en almindelig venteliste hvor det gælder om at komme til at stå på og komme først. Hvis du ønsker en hvalp fra vores kennel så skal du bare henvende dig. Vi indleder så de første samkomster hvor vi kan møde hinanden og i kan se hvordan vi opdrætter og har vores hunde. Vi lægger især vægt på man har hjertet på det rigtige sted og ikke om man får sit navn noteret i en fart. Man må sågar stå flere steder, det betyder intet for os. Hvis vi vælger jer som ny Kennel Purestaff's familie så indgår i vores team og får vores hjertebørn inklusiv vores venskab og hjælp. Vi opdrætter ikke bare for at sælge og tjene penge for dem, formuen, har vi endnu ikke set. Vi opdrætter fordi vi synes vi har en masse at tilføje racen og vi elsker vores hunde og hvalpe. Vi opdrætter ligeledes fordi vi selv vil eje vores eget opdræt og ikke som de opdrætter som køber den ene hund hjem efter den anden og aldrig kunne drømme om at eje deres eget opdræt.
Vores B-kuld får det fundament her fra os som gør de bliver sunde og stærke forberedte staffer. Forberedte på det liv der venter dem.
I denne uge har de været ude og køre bil i fire timer. De har trænet stå på bordet, de har haft halsbånd og line på. Vi har trænet i at vise tænder, klippet negle og ligget på ryggen for at blive undersøgt. De bliver hver især håndteres i alene tid og kommer med et nyt sted for dem selv. Alt imens de overøses med naturlig og ægte kærlighed fra os alle og de seks familier som kommer jævnligt og besøger dem. Også vores venner fra A-kuldet kommer og nusser med de små. FEDT AT VÆRE STAFF OPDRÆTTER...

Det blev en vellykket fødsel !!!

I dag står der 13 maj på kalenderen og de små hvalpe er nu i gang med deres anden leveuge. Mille gik tiden ud og gik som sidst i gang med udblokning på slutningen af dag 62. Tirsdag den 4. maj 23:20 startede hendes udblokning. Onsdag den 5. maj klokken 18:05 fødte hun den første hvalp. En lille tæve. Derefter kom der yderligere 4 tæver samt en han. Rigtig trist for alle de familier som i meget lang tid, nogle endda et helt år, havde ventet på deres staff han efter Mille og Marksman. Nu blev kun en familie lykkelige og de kan se frem til The One And Only fra B-Kuldet. En enkel hane blandt fem høns. smil. Han skal sku nok få det fedt.
Nogle af dem som havde valgt hanner ændrede og valgte tæve. Så pludselig var der så også for lidt tæver. Vi er stolte over så mange vil have hvalpe fra os og ser det som en stor ære og tillid. Tak for alle henvendelserne. Vi er meget taknemlige.
De seks hvalpe var lidt en overraskelse på flere punkter. Mille var så gigant stor at vi mindst troede der kom 12. smil. Men maven indeholdte de seks små banditter. Vores B-Kuld. Verden i hvert fald Danmark har fået endnu seks Purestaffs hvalpe. Nu er den et bedre sted at være.. ha ha ha  (godt vi ikke tager os af janteloven) Den er nemlig slettet i vores liv.

På vej til at springe !!!

Dagen i dag er fredag og vi skriver den 30 april. Mille er på sin dag 58. Hun stor trives men maven er gigant nu. Hun vejer 25,3 kg og det må man siger er temmelig meget mere end med hendes kuld A sidste år. Måske er det bare sådan at tæverne bliver større anden gang eller også er maven fyldt med rigtig mange hvalpe eller måske er de bare meget store de kommende hvalpe basser. Vi kan gætte og gætte. Snart kommer de ud og møder livet her hos os. Vi glæder os meget og alt er klargjort til fødslen, velkomsten af de små.
Mocca er trist over hun ikke må være i Milles nye føde pit. Men det er Milles fristed. Hendes og hvalpenes.
Mille har siden sidst fået sin sidste herpes vaccine hos dyrlægen. Hun har fået sin ormekur og kosttilskud dagligt. Vi kunne ikke scanne. Det ville ikke give nogen mening. Hun var for stor og de lå oppe under hendes ribben. Vores fødselshjælper har været på besøg og selv om vi selv vil klare det hele så er det utroligt trygt at have skønne staff venner i sofaen. Der er meget der også skal gøres ved sådan en fødsel. Vejning, mærkning og ikke mindst hyggen og samværet omkring sådan en stor begivenhed. Vi glæder os helt vildt..

Mille her på dag 57 - 6 dage før termin

Millehunden er nu en damptromle !!!

Kalenderen skriver 21. april 2010 og nu er der max 14 dage til forventet fødsel. Mille er grande og hun laver intet andet end at sove og æde. Faktisk spiser Mille ikke ret meget. Det er som om hun ikke har lyst. Men hunde kan vel som mennesker have kvalme. Mille elsker at være gravid. Hun siger de vildeste lyde og vi vågner om natten ved hendes små hygge grynte jumme lyde. Hun har en mave så stor og mon ikke der er et par stykker lækre Kennel Purestaff's originale Mille hvalpe der inde i varmen.
I dag har Mille fået sin første Panacur tablet. En hver handling nedskrives og alt har en mening. Vi gør rigtig meget ud af det hele og intet bliver gjort halvt. Kun det bedste er godt nok til Mille.
Mocca savner sin vilde legesyge mor. Men mon ikke også Mocca får nok at se til om nogle uger.
Vi skal på udstilling næste gang den 1 og 2 maj. Vi håber ikke at bliver kaldt hjem til fødsel den weekend. Det hele er planlagt til ankomst af de små onsdag den 5. maj. Så sådan har det bare at blive.. smil.
Vi skal til scaning i morgen. Bare vi får et tal så ved vi hvad vi skal være klar til. Fødslen skal foregå kun med os. Vi skal bare nyde oplevelsen og mon ikke det hele afsluttes med en glas champagne.

Her er Mille på dag 45

Det er hvalpe og ikke kun luft !!!

Mille hunden er i dag på dag 27 og hun er i dag konstateret drægtig med et kuld nye super hvalpe. Intet kan gøre denne dag mere perfekt. Vi kunne se i hvert fald fem hvalpe og mon ikke der så ligger lidt flere hist og pist. smil. Mille blev også scannet ved A-kuldet på dag 31 og der fik vi besked om at der nok var ca fire. Der kom som alle ved otte hvalpe ud. Denne gang så vi flere end sidst. Det er så spændende og vi kan næsten ikke tro den gode nyhed. Mille har det virkelig godt og hun stor trives med sin rolle som mor. Vi viste godt hun var drægtig eller havde det kraftigt på fornemmelsen. Hun er vokset i mave omfanget og hun siger en bestemt lyd når hun ligger og hygger. Især når vi er kommet i seng og hun ligger på siden i smørhullet med mig, Cliff og Mocca. Vores mis Ofelia ligger i forenden og når vi alle fem er samlet der i sengen så er Mille virkelig lykkelig. Hun jummer..Det lyder som om hun bare nyder det der sker i hende. Sådan sagde hun første gang og det starter ca 14 dage efter parringen. Mille får hver dag masser af gode kosttilskud og hun får varieret foder. Vi giver hende kalk holdige og vitaminrige næringsstoffer. Vi motionere hende let og sørger hele tiden for at hun føler sig glad og tryg. Vores hunde er vores børn, vores et og alt. Derfor ønsker vi også at de hvalpe vi skaber er stjerner på himlen og at dem som betror os det at avle deres livsven får det de drømmer om. Sundheden er for os nummer et. Og vi bruger avlshanner som er de bedste i verden. Intet er for godt til vores Mille og vores opdræt. Nu mangler vi 36 dage så føder Mille sine små hvalpe børn. Halleluja hvor vi glæder os.
Dagen i dag blev samtidig dagen hvor vi købte vores nye bolig. Der hvor vi forhåbentlig skal fortsætte det gode avlsarbejde mange år frem i tiden. Vi flytter til Slagelse og opstarter vores nye webbutik Hooked4pets.dk

Her får Mille fars kærlige kys og kærtegn. Glæden var ikke at skjule på den gode nyhed om nye hvalpe på vej. 30 marts 2010

Nu ligger de små i ovnen og bliver bagt !!!

Datoen i dag er den 11. marts herrens år 2010. Mille ligger ved mine fødder og sover så sødt. Mocca, datter af Mille, ligger lige ved siden af Mille og skiftevis slikker hendes ører og putter. Livet er sku skønt med staffer i det. Drømmen er i gang og håbet vokser dag for dag. Mille blev parret med din nye elsker Multi Champion York House Marksman torsdag og fredag i sidste uge. Det hele gik super fint og de blev dybt forelsket ved første snude kontakt. En sand romance. Mille fra det iskolde nord og lækre Marksman fra sydens varme sol. Marksman var en ægte gentleman og tog Mille stille og roligt. Næsten som om han ville nyde stunden. smil. Or not. Det eneste han tænkte på var parring. Men han var godt nok en drøm af en hanhund at have kontakt med. Hans sind er det vi går efter. Marksman er morfar til Staffgold Guns Maker. Den hanhund Mille blev parret af sidste år og som hun fik otte velskabte super hvalpe med i marts måned 2010.
Før vores parring var Verdens Champion Staffgold Will Smith i gang med sin parring og helt ærligt så var Marksman bestemt lige så frisk, flot og rørig som den unge han før ham. Will Smith skulle parre en af deres egne tæver og det hele blev gjort i en afslappet og hyggelig stemning.
Mille blev parret på hendes 12 og 13 dag i løbetiden. Vi tog flere blodprøver for at sikre at hun var top frugtbar på parringstidspunktet. I dag har Mille været hos hendes danske super dyrlæge Birgitte Schjøth og fået sin Herpes vaccine. Den bruger vi altid til vores tæver da vi ønsker at føde hvalpe som er helt sunde og frie for alle muligt og umulige ting. Herpes kan være i alle hunde og hvis det vira er tilstede vil kuldet blive født med Herpes samt det vil skade tæven så hun får et lille kuld. Vi har aldrig haft nogle allergier, vira, orm eller andre sygdomme i vores kennel og det får vi heller aldrig idet vi er på forkant med alt. Vi bruger rigtig mange penge på vores opdræt og vi tror selvfølgelig på at det gør en stor forskel.
Da vi har tonsvis af hvalpe henvendelser og rigtig gerne vil vide om vores tur har givet resultat skal vi hermed love at scanne Mille så snart det er muligt. Inden da kan i følge med på vores hjemmesider.

Mocca plejer sin forhåbentlige gravide mor

FEBRUAR 2010

I dag søndag den 21. februar 2010 er vores Mille gået i løbetid. Det er den anden løbetid efter hendes fødsel af a-kuldet den første marts 2009.
Vi er helt sikre på hun er i super form og hendes krop er klar til at være ovn for endnu et super kuld hvalpe.
Mille har de bedste forhold en tæve kan ønske sig. Hun får to måltider hver dag og det er hjemmelavet og nøje tilrettelagt efter hendes aktivitetet og form.
Hun er i øjeblikket gjort klar til hendes b-kuld og det er med specielle olier, vitamin tilskud, kalk, proteiner og meget andet godt. Vi tror på det har en betydning ellers brugte vi ikke så meget tid og penge på missionen.
Vores hunde er vores liv og vi elsker dem som var de vores egne børn.
Mocca som er datter af Mille fra a-kuldet bliver et år her den første marts. De to tæver nyder virkelig livet sammen. Mille har en utrolig adfærd og er en virkelig god mor. Mocca er stadig hendes datter og de putter og kæler døgnet rundt.
Mille forventes at bliver parret over 6 døgn. Vi rejser først i marts til Spanien og hendes super kæreste er klar til hed elskov med hende.
Du kan følge med på vores hjemmesider. God fornøjelse.